Déraciné PS4

A Déraciné-ban a játékosok egy lelket irányíthatnak, amit egy fiatal lány idézett meg egy bentlakásos iskolában. A játék célja, hogy bizonyítsuk a saját létezésünket, hogy egyedi kapcsolatot építsünk ki a diákokkal.
Típus:

A Bloodborne 2-re utalnak a Déracinében?

A héten jelent meg a From Software legújabb játéka PlayStation VR-a, és az éles szemű rajongók már kiszúrtak néhány easter egget, amelyek nagy eséllyel a Bloodborne folytatására utalnak. Vagy csak túl naivak vagyunk?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Habár a hónap nagyágyúira még várni kell, a következő napokban sem fogunk unatkozni, szinte minden platformra érkezik majd egy nagy adag cím.

Április végére csúszott a Days Gone

Úgy néz ki, mégsem jelenik meg jövő februárban a Sony nyitott világú zombis játéka. A fejlesztő több időt tölthet a Days Gone polírozásával, leghamarabb csak április végén játszhatunk vele.

Déraciné - novemberben irány a bentlakásos iskola!

A Dark Souls és a Bloodborne mögött álló From Software VR-játékának legújabb előzetesében a pontos megjelenési dátumról is lehullott a lepel. Reméljük, hogy a Déraciné képes lesz felkavarni az állóvizet a VR-piacon!

E3 2018: A második galériafrissítés

Tegnap este és ma hajnalban megint konferenciáztak a kiadók, amiből mi, játékosok csak profitálhatunk. Terítéken a The Last of Us: Part II, az új Assassin's Creed, a Death Stranding, a Spider-Man, a Control és a Beyong Good & Evil 2.

E3 2018: A Sony bejelentései egy helyen

A Sony idén is a szokásos, magyar idő szerint kedd hajnali idősávban tartotta az E3-as konferenciáját. Habár a cég a szokásosnál kevesebb újdonsággal rukkolt elő, összeszedtük, hogy miről maradtál le, ha az alvást választottad.

E3 2018: Déraciné - új VR-játék a From Software-től

Az idei E3-on nem voltak elkényeztetve a VR technológia rajongói, a PlayStation-konferencián is csak egy nagyobb VR-cím szerepelt, ám az igencsak ígéretesnek tűnik; érkezőfélben a Déraciné.