Daemon X Machina PC, SW

Mechákkal zúzunk zúzós zenére.
1643302800

Megérkezett az Epic Games Store friss ajándéka

Aki gigászi mechák csetepatéira vágyik, annak érdemes vetnie egy pillantást az Epic Games Store e heti ajándékára. A Daemon X Machina látványos küzdelmeket kínál, és most hét napig ingyen szerezhetjük be.
1642698000

Tölthető az Epic Games Store heti ajándéka

Óraműpontossággal élesedett az Epic Games Store következő ajándéka. Ezen a héten egy különös sci-fi világban oldhatjuk meg az elénk tárt fizikai puzzle-feladványokat, a jövő héten pedig mechpáncélt ölthetünk majd magunkra.
1631786400

Folytatódik a Daemon X Machina

Formális bejelentést még nem kaptunk a témában, a fejlesztőcsapat producere azonban a minap megígérte, hogy mindenképpen szeretnének folytatást készíteni a mechás játékhoz.
1581321600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elmúlt hetekhez képest kifejezetten izgalmas hét vár ránk játékmegjelenések terén, ráadásul a mozikba is érdemes lesz ellátogatnunk, ha érdekelnek minket a videojátékok adaptációi.
1580760000

PC-re is megjelenik a Daemon X Machina

PC-re is megjelenik az eredetileg Nintendo Switch-exkluzív Daemon X Machina. A portra ráadásul már nem is kell sokat várnunk, a jövő héten már le is csaphatnak rá a mechcsatákra éhes játékosok.
1575568800

Daemon X Machina - Geralt és Ciri is csatlakozik

A The Witcher 3: Wild Hunt switches megjelenését és a Netflix sorozatát ünnepelve készült valami újdonsággal a Marvelous Games is. Bármennyire is idegennek hat az összkép, Geralt és Ciri beugranak a Daemon X Machina futurisztikus mecháiba.
1569270480

Daemon X Machina teszt

Mechás játékok elég ritkán jelennek meg, így a téma rajongóinak igazi csemege a Daemon X Machina. Bár a játék nem rossz, azért azzal nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy nem ez lesz az ősz legemlékezetesebb Swich-exkluzívja.
1568624760

Brit toplista: az év rajtját produkálta a Borderlands 3

Kapásból a brit toplista élén nyitott a Borderlands 3, ráadásul az év eddigi legjobb rajtját hozta össze a Gearbox játéka. Az már más kérdés, hogy a Borderlands 2 lényegesen több eladott példánnyal büszkélkedhetett anno.
1568008800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, és szerencsére ezúttal is kifejezetten sűrű napoknak nézünk elébe. Formálisan is elrajtol a Gears 5, úton a Borderlands harmadik része, és a sportrajongók is örülhetnek.
1567681201

Ez történt a tegnapi Nintendo Directen

Tegnap késő este lement egy új Nintendo Direct, a közel negyvenperces előadás alatt pedig elég sok érdekességet jelentettek be, amiket most egy csokorba gyűjtve össze is foglaltunk.