Moonlighter PC, PS4, SW, XBOXONE

A kofa, aki hőssé szeretne válni, de közben az üzletéről sem feledkezhet meg...
1660024800

Nagyon kevesen játszanak a Netflix mobiljátékaival

A Netflix páros lábbal gázolt bele a mobiljátékok iparágába, a kezdeményezés azonban egyelőre nem tűnik gyümölcsözőnek. Az előfizetők alig egy százaléka próbálta ki a szolgáltatáshoz járó játékokat.
1653497794

Újabb négy címmel bővül a Netflix játékkínálata

Egyre kerekebbé válik a Netflix játékkönyvtára. A streamingszolgáltató előfizetői a hónap végéig további négy mobiljátékot kapnak, ezek közt pedig akadnak igazán kiváló indie gyöngyszemek is.
1630994400

Ezekkel bővül szeptemberben a PlayStation Now

Szeptemberben is újabb játékoknak örülhetnek a PlayStation Now előfizetői – szám szerint hatnak. A Sony igazán színes palettáról válogatta össze az e havi alkotásokat, van miből megtalálni a kedvencünket.
1564120800

Ismét két játékot kapunk majd ingyen az Epictől

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a héten válik tölthetővé a This War of Mine és a Moonlighter, amit egy héttel később két igazán ütős, AAA-s játék fog váltani a For Honor és az Alan Wake képében.
1563948000

Moonlighter - elrajtolt az első fizetős DLC

Between Dimesnions alcímen érkezett meg Will, a kisbolt vezetőjének legújabb dungeon crawler kalandja, mely során vadonatúj végjátékot kapunk telis-tele új ellenségekkel és minden eddiginél nehezebb küldetésekkel.
1563523200

Jövő héten két ingyenes játékot kapunk az Epictől

Menetrendszerűen futott be az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka, amely egy hétig lesz elérhető, utána újabb ajándéknak örülhetünk. A csavar az, ezúttal két címet vágnak hozzánk.
1560060000

Humble Monthlyban a Hellblade és a Moonlighter

A múlt havi, némileg vegyes fogadtatású Black Ops 4-gyel kecsegtető ajánlat után ismét a kevésbé mainstream játékoké a főszerep; érkezik a kínálatba a Ninja Theory hack and slash alkotása, illetve a Moonlighter is.
1534775640

GC 2018: Indie játékok árasztják el a Switchet

Igaznak bizonyultak a pletykák, amelyek azt terjesztették, hogy meglepetésbejelentésekkel készül a Nintendo a Gamescom előtt. Több mint egy tucatnyi független fejlesztést mutattak be a kiotóiak hibridkonzoljára.