Baba is You PC, SW

Ötletes puzzle-játék, ahol te alakítod a játékszabályokat.
1646758800

Ukrajnát támogatja az itch.io új bundle-je

A háború sújtotta Ukrajnán szeretne segíteni az a hétszáznál is több alkotó, aki az itch.io segítségével összeállított egy majdnem hatszáz játékot és sok egyebet tartalmazó csomagot. A bevételt két segélyszervezetnek ajánlják fel.
1592413200

Humble Bundle csomaggal a rasszizmus ellen

Ahogy áprilisban a koronavírus ellen, úgy ezúttal a rasszizmus ellen kampányol az aktuális Humble Bundle csomag, amit mi is támogathatunk egy csekélyebb összeggel - és cserébe még rengeteg játékkal gazdagodunk is.
1584619200

A Control aratott a GDC Awardson

A hétre tervezett GDC elmaradt, de a hozzá időzített Game Developers Choice Awards díjátadót változatlanul megtartották online. A legtöbb díjat a Control zsebelte be, de még ez sem volt elég, hogy Az év játékának is nevezhesse magát.
1581850800

Íme, a D.I.C.E. Awards idei győztesei!

Idén is megtartották a két évtizedes múltra visszatekintő D.I.C.E. Awards díjátadót, ahol számos kategóriában díjazták az elmúlt év legjobb játékait a videojátékokra szakosodott Academy of Interactive Arts & Sciences tagjai.
1578585600

GDC 2020: Íme, a fejlesztői díjátadó jelöltjei

Idén huszadik alkalommal rendezik meg a Game Developers Conference-t, ennek a betéteseménye a Game Developers Choice Awards, ahol a fejlesztők szavazhatnak a kedvenc játékaikra.
1534775640

GC 2018: Indie játékok árasztják el a Switchet

Igaznak bizonyultak a pletykák, amelyek azt terjesztették, hogy meglepetésbejelentésekkel készül a Nintendo a Gamescom előtt. Több mint egy tucatnyi független fejlesztést mutattak be a kiotóiak hibridkonzoljára.