Ukrajnát támogatja az itch.io új bundle-je

  • Írta: gorien
  • 2022. március 8.
  • Akció
Link másolása
A háború sújtotta Ukrajnán szeretne segíteni az a hétszáznál is több alkotó, aki az itch.io segítségével összeállított egy majdnem hatszáz játékot és sok egyebet tartalmazó csomagot. A bevételt két segélyszervezetnek ajánlják fel.

Az orosz-ukrán háború teremtette helyzetre a játékvilág résztvevői is a maguk módján próbálnak reagálni. A mások mellett Microsoft, az Activision és az Epic, vagy épp újabban a Take-Two és a Ubisoft is felfüggesztette a kereskedelmi tevékenységét Oroszországban, míg a Wargaming vagy a 11 Bit Studios gyűjtést szervezett az ukrajnaiak megsegítésére. Az utóbbiak útját választotta az itch.io segítségével a Necrosoft Games és 700 másik alkotó is: egy közel ezer elemből álló bundle bevételét ajánlják fel segélyszervezeteknek.

A Bundle for Ukraine-ben olyan remek játékokat találunk, mint a SkateBIRD, a Superhot, a Minit, a Celeste, a Kingdom Two Crowns vagy a Baba is You – hogy csak néhányat említsünk az ötszáznál is több cím közül –, melléjük pedig digitális könyveket és képregényeket, zenéket is kapunk. A csomagot tízdolláros kezdőáron szerezhetjük meg március 18-ig, de a hír írásának pillanatában már el is érték az egymillió dolláros célkitűzést.

A bevételeket két szervezethez juttatják el: fele-fele arányban részesül belőle az International Medical Corps, ami egészségügyi ellátást visz a harcok sújtotta területekre, illetve a Voices of Children, egy ukrán szervezet, amely gyermekeknek segít a háború borzalmainak, traumáinak feldolgozásában.

18.
18.
taktaharkányi
#15: Soha nem látott nemzeti egységet képes létrehozni ez az ember. :) Ezért legalább -há másért aztán tényleg nem- lehet becsülni. :)
16.
16.
Ganzer
Látom pezseg az élet itt a komment szekcióban
15.
15.
hedzsooo
#7: Hu, de jo volt csak a kommentek miatt ezegyszer beugrani, kellemesen csalodtam, legtobben a szivembol szoltatok Crytek urhoz! ;D XD

Kozel 3 milla mar ossze is jott. USA dolcsiban ugye.
14.
14.
Jarl Balgruuf
#11: Annál nem sok hülyébb kényszertevékenység van.
13.
13.
Extol
#4: Furcsa álláspont, a játékosok túlnyomó része utálja a DRM-eket. Te már biztos hozzászoktál úgy, mint néhány rab a börtönhöz. Sok idő után már függenek tőle.
12.
12.
Ooorky
#11: Én is ki szoptam csapni ha megvan a 10. acsi egy játékban.
11.
11.
crytek
#9: Én szeretek acsizgatni. Ezek a játékok amiket itt adnak nem növelik azt az élményt amit az acsik adnak.. Szóval igen hulladékok...
10.
10.
honest guy
#6: Akkor böngészd végig a steam könyvtárad és szép sorban kukázd ki a drm mentes játékaidat. :DDDD

https://www.pcgamingwiki.com/wiki/The_big_list_of_DRM-free_games_on_Steam
9.
9.
taktaharkányi
#8: Ez a 600 vagy mennyi játék gyakorlatilag ráfér egy fél terrás külső vinyóra. Én nem fogom leszedni, egy elméleti lehetőséget vázoltam, amiért sokaknál népszerű a DRM free megoldás, ahogy erre utaltam is, de hát sajnos ismét magasabb röptű volt a beszélgetés a poszt-lobotóm agyadnak. Mondjuk jó pár gog-os indie cucc speciel lent van a melós laptopomon, amin hébe hóba előkerültek/előkerülnek és mert pár száz megás játékok, de ez részletkérdés és apróság. A te valódi bajod a rendszerrel az, amit felvázoltam, hogy a beteg hoarder agyad nem lát egy számot a steamen, ami x-el nagyobb mint korábban volt, valójában ettől "drm free okádmány".
8.
8.
crytek
#7: Juj ez fájt...

Mert a gog cuccokat net nélkül honnan szeded le kipárologtatod magadból? Pff azért nem árt gondolkodni mielőtt írsz valamit... (És igen előre szólok az embereknek nincs többszáz TB juk amin állandóan letöltve tárolják a gog játékaikat...)
7.
7.
taktaharkányi
#6: Kivéve, hogy ez legalás, és pl. ha az oroszok szétbasszák majd az internethálózatot és nem lesz net, akkor is tudsz vele gond nélkül játszani. Milliók szeretik ezért a GOG-ot, de persze fillérfuckernek baja van vele, mert nem a steamen rohad a másik 1800 db 4 és 5 pontos bundlefos töltelék játéka mellett, amiket a büdös életeben nem fog elindíani, de laglább megvan. :)
6.
6.
crytek
#5: Tökmindegy mi ha GTA 18, ha AC78 , HA a világ összes játéka egy csomagban. Ha drm free az semmit se ér... kb mintha torrentről leszedném ugyanaz lenne.
5.
5.
honest guy
#4: Superhot, mint drm free okádmány? XD
4.
4.
crytek
#1: És? drm free okádmányok sosem érdekeltek... Vicces hogy te vagy legjobban belémzúgva azt még ezt se tudod...
3.
3.
zozo76hun
2.
2.
taktaharkányi
Áh, vaklárma... Vannak benne pdf-ek meg egyéb szarok, így lehet eléri a 0.01897533206 dollárt is, ami már kicsit túl megy a büdzsén.
1.
1.
taktaharkányi
CRYTEK! 0.01008064516 dollárra jön ki 1 játék! :O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...