Crash Team Racing: Nitro-Fueled PS4, SW, XBOXONE

Felújított változatot kapott a Naughty Dog klasszikus kartjátéka.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az E3 lecsengésével a kiadók és fejlesztők is visszatértek a régi kerékvágásba, a következő napokban érezhetően több játékmegjelenésünk lesz, mint az elmúlt hetekben. Össze is szedtük egy szép listába őket!

Ilyen játékmódok lesznek a Crash Team Racingben

Sok mindent láttunk már a Crash Team Racing: Nitro-Fueledről, ám ezúttal a játékmódokról lesz szó a legújabb előzetesben. Tartalmilag nem érheti szó a ház elejét, hosszú hetekre való elfoglaltságunk lesz.

Utolsó előzetesen a Crash Team Racing

Az E3 gerjesztette őrületet elkerülve, két hét múlva jelenik meg a A Crash Team Racing: Nitro-Fueled, aminek az utolsó vásárláscsalogató előzetese is igyekszik elkerülni az expós videócunamit, így már most megtekinthetjük.

Crash Team Racing - megújul a Dragon Mines

Nyakunkon a Crash Team Racing: Nitro-Fueled megjelenése, de a felújítást végző Beenox még mindig képes újdonságokkal bombázni a versenyre szomjas rajongókat. Ezúttal két helyszínt mutattak be a fejlesztők.

Adventure mód az új Crash Team Racingben

Már csak egy hónap választ el minket a Crash Team Racing Nitro-Fueled megjelenésétől, de még mindig kapunk valami újdonságot róla. A PlayStation Underground adásában a kalandmód volt terítéken.

Crash Team Racing - mindent személyre szabhatsz

Vadonatúj hangulatfokozót kapott a Crash Team Racing Nitro-Fueled. A friss felvétel részletesen bemutatja, hogyan tudjuk majd a karaktereinket és a járgányainkat is személyre szabni.

Crash Team Racing - 15 perc őrült száguldozás

A nagy nyári hőség elől lesz hova, egészen pontosan mi elé menekülni, hiszen júniusban érkezik a Crash Team Racing: Nitro-Fueled, amiről nem lehet elég mozgóképes anyagot megnézni.

CTR: Nitro-Fueled - ismerős bónusztartalmakkal jön

A State of Play egyik szereplője volt a Crash Team Racing: Nitro-Fueled is, a Sony és az Activision pedig megerősítette, hogy a PlayStation 4-es változat többféle bónusztartalommal felvértezve érkezik majd.

CTR: Nitro-Fueled - rengeteg gameplay érkezett

A külföldi gamer sajtó már most kipróbálhatta az idén nyáron érkező Crash Team Racing Nitro-Fueled-ot, mi pedig egy csokorba szedtük a tiszta gameplay és az összehasonlító videókat is.

Sokat változott a Crash Team Racing

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy után idén a Crash Team Racing is komoly ráncfelvarrást kap majd. A Nitro-Fueled alcímű remake és az eredeti játék közt pedig tényleg ég és föld a különbség.