Celeste PC, PS4, SW, XBOXONE

Segíts Madeline-nek megküzdeni a belső démonaival!

Holnap indul a Game Pass Core - nézzük, mivel játszhatnak majd az előfizetők!

Az Xbox Live Gold utódja, a Game Pass Core holnap végre bontogatni kezdi a szárnyait: a Microsoft lerántotta a leplet az előfizetők számára elérhető játékok listájáról!

Lássuk, milyen játékok landolnak még augusztusban az Xbox Game Passbe!

Hónap közepe van, ami azt jelenti, hogy a következő hetekben újabb játékhullám érkezik az Xbox Game Pass katalógusába. A főfogás kicsit véres lesz, cserébe viszont nagyon friss.

Ezekkel az újdonságokkal bővül augusztusban az Xbox Game Pass

Már augusztus első felében is hat új címmel bővül az Xbox Game Pass tárháza. Az indie remekművek mellett egy kiváló űrbéli szerepjátékot is kapnak az előfizetők.

Ezek a játékok jönnek még júliusban a Game Passbe

A Microsoft megtörte a csendet és elárulta, milyen játékok landolnak még ebben a hónapban a Game Pass szolgáltatásban. Holnaptól egy igazi puzzle-kalandjátékot kapunk Maquette címmel, de jön Serious Sam is.

Ukrajnát támogatja az itch.io új bundle-je

A háború sújtotta Ukrajnán szeretne segíteni az a hétszáznál is több alkotó, aki az itch.io segítségével összeállított egy majdnem hatszáz játékot és sok egyebet tartalmazó csomagot. A bevételt két segélyszervezetnek ajánlják fel.

Tovább bővül novemberben a PlayStation Now

Belevágtunk a novemberbe, a PlayStation Now előfizetői pedig ebben a hónapban sem maradnak új játékok nélkül. A Sony előfizetéses szolgáltatása négy új címmel bővül, az élvonalban a Mafia felújított változatával.

Bemutatkozott a Celeste alkotóinak új játéka

Az Extremely OK Games, aminek a TowerFallt és a Celeste-et is köszönhetjük, újabb játékkal készül, amely az Earthblade címet viseli. Egy gyönyörű pixel art világban játszódik majd, ahol akcióból és felfedeznivalókból is kijut majd.

Folytatást kapott a Celeste elődje

Mielőtt a Matt Makes Games 2016-ban kiadta gyönyörű és iszonyatosan nehéz platformerjátékát, a Celeste-et, ennek az alkotásnak az alapja böngészős játékként is létezett. Ez kapott most egy hasonlóan erőt próbáló folytatást.

Xbox Game Pass - íme, a közeljövő termése

A Microsoft közzétette, hogy mely játékokkal bővül az Xbox Game Pass felhozatala október végén, illetve november elején: a lista bőséges, bár egy részét már eddig is ismertük.

Frissítve: Megérkezett a karácsony az Epic Store-ba

A Holiday Sale 2019 című akció keretében nem csak óriási leárazások, hanem még egy 10 dolláros kupon is üti a játékosok markát. Ha pedig ez még nem volna elég a boldogsághoz, az ünnepi szezonban naponta kapunk ingyen játékot.