Celeste PC, PS4, SW, XBOXONE

Segíts Madeline-nek megküzdeni a belső démonaival!
1706630400

Ingyenes spinoffot kapott a Celeste

A retró oldalnézetes platformer mellékágának szánt játék stílusosan a Nintendo 64-et idéző grafikával érkezik, ráadásul már elérhető, sőt teljesen ingyenesen játszható.
1694620470

Holnap indul a Game Pass Core - nézzük, mivel játszhatnak majd az előfizetők!

Az Xbox Live Gold utódja, a Game Pass Core holnap végre bontogatni kezdi a szárnyait: a Microsoft lerántotta a leplet az előfizetők számára elérhető játékok listájáról!
1692113443

Lássuk, milyen játékok landolnak még augusztusban az Xbox Game Passbe!

Hónap közepe van, ami azt jelenti, hogy a következő hetekben újabb játékhullám érkezik az Xbox Game Pass katalógusába. A főfogás kicsit véres lesz, cserébe viszont nagyon friss.
1690900666

Ezekkel az újdonságokkal bővül augusztusban az Xbox Game Pass

Már augusztus első felében is hat új címmel bővül az Xbox Game Pass tárháza. Az indie remekművek mellett egy kiváló űrbéli szerepjátékot is kapnak az előfizetők.
1689696480

Ezek a játékok jönnek még júliusban a Game Passbe

A Microsoft megtörte a csendet és elárulta, milyen játékok landolnak még ebben a hónapban a Game Pass szolgáltatásban. Holnaptól egy igazi puzzle-kalandjátékot kapunk Maquette címmel, de jön Serious Sam is.
1646758800

Ukrajnát támogatja az itch.io új bundle-je

A háború sújtotta Ukrajnán szeretne segíteni az a hétszáznál is több alkotó, aki az itch.io segítségével összeállított egy majdnem hatszáz játékot és sok egyebet tartalmazó csomagot. A bevételt két segélyszervezetnek ajánlják fel.
1635847200

Tovább bővül novemberben a PlayStation Now

Belevágtunk a novemberbe, a PlayStation Now előfizetői pedig ebben a hónapban sem maradnak új játékok nélkül. A Sony előfizetéses szolgáltatása négy új címmel bővül, az élvonalban a Mafia felújított változatával.
1618912800

Bemutatkozott a Celeste alkotóinak új játéka

Az Extremely OK Games, aminek a TowerFallt és a Celeste-et is köszönhetjük, újabb játékkal készül, amely az Earthblade címet viseli. Egy gyönyörű pixel art világban játszódik majd, ahol akcióból és felfedeznivalókból is kijut majd.
1611662400

Folytatást kapott a Celeste elődje

Mielőtt a Matt Makes Games 2016-ban kiadta gyönyörű és iszonyatosan nehéz platformerjátékát, a Celeste-et, ennek az alkotásnak az alapja böngészős játékként is létezett. Ez kapott most egy hasonlóan erőt próbáló folytatást.
1603735200

Xbox Game Pass - íme, a közeljövő termése

A Microsoft közzétette, hogy mely játékokkal bővül az Xbox Game Pass felhozatala október végén, illetve november elején: a lista bőséges, bár egy részét már eddig is ismertük.