Bright Memory PC

FPS és hack and slash-játék ötvözete, melyet csupán egy ember fejlesztett.
1596182400

Bright Memory Infinite - előzetesen a gameplay

Egy rövidke videóval hallatott magáról megint a Bright Memory Infinite. Az előzetesben látunk néhány új jelenetet, de a fő részét az akció teszi ki: Shelia gépfegyverrel és karddal is osztja a halált.
1593529200

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.
1588868520

Megmutatta magát a Bright Memory Infinite is

Az egyszemélyes projektből kinőtt Bright Memory Infinite-ről már tudtuk, hogy PC mellett PS4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni, azonban úgy tűnik, hogy a készítők a next-gen konzolokat is megcélozták vele. Mondjuk érthető, hogy miért.
1585148400

Bright Memory - ma megjelenik az alapjáték

A Bright Memory egyetlen ember szerelemprojektje, és akkora sikernek örvendett a korai hozzáférésben, hogy teljesen kinőtte magát. Habár az Infinite alcímmel ellátott, végleges játékra még várni kell, az eredeti projekt ma 1.0-ra frissül.
1553173200

Konzolokon is befut a Bright Memory: Infinite

Egyszemélyes projektként indult a Bright Memory, mégis akkora siker lett az Early Accessben elérhető első felvonás, hogy az elhagyja az epizodikus modellt, így Infinite alcímmel teljes játékként jelenik majd meg, immár a két nagy konzolon is.
1546246800

Bright Memory - érkezik a hack and slash-FPS

Januárban már elérhető lesz a Steam Early Access kínálatában a Bright Memory. Azért különleges ez a projekt, mert az egészen meggyőző shooteren mindössze egyetlen ember dolgozik. Lessünk bele a trailerbe!