Alien: Blackout Mobil

Taktikai stratégia mobilokon Amanda Ripleyvel.
1587992400

Így ünnepeljük a nemzetközi Alien-napot

Minden évben április 26-án ünnepeljük a hivatalos Alien-napot, a számos játéknak, könyvnek és persze az első két filmnek is otthont adó LV-426 kódjelű égitest után. És habár nagy bejelentéseket nem, egy-két ajándékot kaptunk ennek apropóján.
1580058000

Megszabadult a Disney a FoxNexttől

Tavaly ősszel röppentek fel az első hírek arról, hogy a Disney túladna a Foxszal együtt bekebelezett fejlesztőcégen, a FoxNexten. A minap bejelentették, hogy sikerült vevőt találniuk.
1568206800

Szabadulna a FoxNext csapatától a Disney

A Disney már régen leépítette a játékfejlesztéssel foglalkozó csapatait, a Fox felvásárlásával azonban a Marvel Strike Force-ot is jegyző FoxNextet is megörökölte. Ezek után nem meglepő, hogy bizonytalanná vált a divízió sorsa.
1547103616

Már tudjuk, mikor jön az Alien: Blackout

A hét elején leplezték le a mobilos Alien: Blackoutot, amelyben főhősünk Amanda Ripley lesz, aki már az Isolationben is a szívünkhöz nőtt. Habár akkor még nem voltunk tisztában a megjelenési dátummal, már nem kell sokat várnunk a játékra.
1546876800

Lelepleződött a mobilos Alien: Blackout

A Variety rántotta le a leplet a legújabb Alien-játékról, amely sajnos nem az Isolation folytatása lesz, hanem egy mobilos cím a D3 Go! kiadásában. Úgy tűnik, legénységünk tagjait felülnézetben irányítjuk.