Subnautica: Below Zero PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

A víz alatt játszódó túlélőjáték folytatásában ezúttal az északi jégmezők világába látogatunk.
1618383600

Hangulatos előzetesen a Subnautica: Below Zero

Vadonatúj trailerrel jelentkezett a Subnautica folytatása, amiben szemügyre vehetjük, hogy a fagyos sarkkörön sem lesz egyszerű mutatvány az életben maradás, hiszen a környezet utolsó négyzetmétere is vacsoraként tekint ránk.
1614348000

Premierdátumot kapott a Subnautica: Below Zero

Hosszas hallgatás után végre pontos megjelenési dátumot kapott minden thalassophobiában szenvedő játékos kedvenc játékának, a Subnauticának a folytatása, a Below Zero. A bejelentés mellé egy friss trailer is érkezett.
1597820400

Itt nézd vissza a Nintendo Indie World Showcase-t!

A Nintendo tegnap esti streamje kizárólag a kisebb, független fejlesztésű játékokról szólt. Több mint 20 cím mutatta meg magát a bemutató során, melyek közül néhányan már most elérhetőek.
1582196400

Subnautica: Below Zero - hajóroncsok nyomában

Szegény thalassophobiában szenvedő játékosokat nem kíméli az Unknown Worlds Entertainment csapata, és a fagyos mélytengeri kalandok ezúttal gyönyörű fényekkel és rémisztő hajóroncsokkal bővülnek.
1548921600

Pingvines traileren a Subnautica: Below Zero

A várakozásoknak megfelelően a mai napon befutott a népszerű vízalatti felfedezős játék önálló kiegészítőjének első trailere. Ha az alapverzió borzalmai nem lettek volna elég traumatikusak, akkor íme, az izzó szarvú sarki muréna!
1548514845

Subnautica: Below Zero - indul a korai hozzáférés

Ezúttal a fagyos sarkkörön próbálhatunk meg talpon maradni a tavalyi év egyik legjobb túlélőjátékának folytatásában. A Subnautica: Below Zero Early Access-verziója már a nyakunkon van, a hónap végén élesedik.