Planet Zoo PC

A dinók és a vidámparkok után ezúttal egy állatkertet kell majd menedzselnünk a Frontier új játékában.

Egyre csodásabban fest a Planet Zoo

Pedig ez még csak a béta! Komoly izgalmak várnak az állatkertek szerelmeseire, ugyanis a Planet Zoo az eddigiek alapján egy hiánypótló alkotás lesz, rengeteg lehetőséggel és még annál is több állattal.

Még mindig csodásan fest a Planet Zoo

Újabb tartalmas gameplay-bemutatóval jelentkezett a Frontier Developments állatkertépítő játéka, a Planet Zoo. Ezúttal egy indiai témájú állatkertet csodálhatunk meg, telis-tele egzotikus állatokkal és megoldásra váró problémákkal.

Fejlesztői naplón a Planet Zoo

Mindenféle különös állattal, rengeteg kreatív építkezési lehetőséggel és látványos kifutókkal érkezik a Planet Zoo, melynek most pár pillanat erejéig belekukkanthatunk a fejlesztésébe.

GC 2019: Bemutatkozik a Planet Zoo sztorimódja

Az idei E3 látványos bemutatója után újabb 16 percnyi játékmenettel jelentkezik a Planet Zoo, ezúttal egyenesen a Gamescomról. Most az érdekes feladványokat tartogató sztorimód kerül a reflektorfénybe.

E3 2019: Remekül fest a Planet Zoo

Los Angelesben, az E3 helyszínén zárt ajtók mögött futott a Planet Zoo demója. A negyedórányi játékmenetet most mi is megnézhetjük, a látottak alapján pedig egészen príma parképítős címre számíthatunk.

E3 2019: Novemberben jön a Planet Zoo

A Frontier Developments csapata a Planet Coasterrel és a Jurassic World Evolutionnel bebizonyította, hogy remek parkmenedzselős játékokat tudnak készíteni. Ideje, hogy ezt kamatoztassák állatkerti környezetben is!

Planet Zoo - menedzselj egy állatkertet!

A Planet Coaster vidámparkjai és a Jurassic World Evolution dinóparkja után a Frontier egy állatkert menedzselését akarja a kezünkbe adni. A Planet Zoo kizárólag PC-re jelenik meg, valamikor most ősszel.