Bleeding Edge PC, XBOXONE

A Ninja Theory legújabb, 4v4-es felállású multiplayer játéka.
1611907200

Nem készül több tartalom a Bleeding Edge-hez

A Ninja Theory bejelentette, hogy bár játszható marad, a jövőben nem érkezik több tartalom a tavaly megjelent Bleeding Edge-hez. A csapat ehelyett a három készülőfélben lévő projektjére koncentrálna.
1586200800

Bleeding Edge teszt

Elismerésre méltó, hogy a Ninja Theory bemerészkedett a részben Overwatch uralta piacra, kár, hogy a karcsú tartalom mellett csak ritkán villan nagyot a Bleeding Edge. Mert vannak igazán erős, szórakoztató pillanatai is a játéknak.
1584961200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre visszatérünk a Half-Life világába az Alyxszel, egymást zúzhatjuk a Bleeding Edge-ben, vagy túlélhetünk a Resident Evil: Resistance-ben. A különlegesebb játékok kedvelőit a héten például a Paper Beast várja.
1584687600

Megjelenés előtti előzetesen a Bleeding Edge

Hamarosan megjelenik a Bleeding Edge, a megjelenés előtti előzetesen pedig betekinthetünk a játék cyberpunk arénáiba. Dolgozz össze a csapatoddal, fejleszd magad mindenféle toldalékokkal, és persze érezd jól magad – erről szól a harc.
1584608400

Íme, az Xbox Game Pass márciusi játékai

Márciusban öt xboxos és négy PC-s játékkal gazdagodnak az Xbox Game Pass előfizetői, amelyek között megtalálható a The Surge 2, a Power Rangers: Battle for the Grid és az egy hét múlva megjelenő Bleeding Edge is.
1583658000

Újabb bétával jelentkezik a Bleeding Edge

Nincs már messze a Bleeding Edge megjelenése, a Ninja Theory szinte már teljesen elkészült a legújabb játékával, de a premier előtt még lesz egy utolsó alkalmunk rá, hogy kipróbáljuk azt. Érdemes lesz, hiszen kaptunk egy vadiúj hőst is.
1581706800

Bleeding Edge - Gizmo is bemutatkozik

A Bleeding Edge tizenkét érdekes karaktere közül El Bastardót már részletesen megismerhettük, akitől ezúttal Gizmo veszi át a stafétát az óriásit robbanó rakétáival és spéci lépegetőjével.
1581584400

Bleeding Edge - ismerd meg El Bastardót!

A Bleeding Edge multis mérkőzései során összesen 12 különböző karakterrel futhatunk majd össze, akik közül az új videóban El Bastardo mutatkozik részletesen. Élettöltés, macséták és még egy halálos tornádó is szerepel a repertoárban.
1581152400

Gyorstalpaló a Bleeding Edge-hez

Jövő héten a Game Pass-előfizetők és a Bleeding Edge előrendelői már bele is vághatnak a bétázásba, így a Ninja Theory csapata elérkezettnek látta az időt, hogy egy részletes összefoglalóban mutassa be, mi is vár majd pontosan a játékosokra.
1573920016

Bleeding Edge - ilyen egy teljes mérkőzés

Jövő év elején jelenik meg a Ninja Theory erősen Overwatchra hajazó, de alapvetően közelharcra építő csapatalapú játéka, a Bleeding Edge. Most megnézhettek belőle egy teljes meccset!