Bleeding Edge PC, XBOXONE

A Ninja Theory legújabb, 4v4-es felállású multiplayer játéka.
Típus:

Bleeding Edge - októberben rajtol az alfa

A Ninja Theory végre hivatalosan is bejelentette, hogy mikortól lesz lehetőségünk legközelebb kipróbálni a játék korai tesztverzióját. Az új infók szerint jövő héten már a PC-sek is dörzsölhetik a tenyerüket.

11 perc akció a Bleeding Edge társaságában

Noha nehéz megemészteni, hogy a Ninja Theory legújabb játéka egy kizárólag multiplayerre építő cím lesz, a legújabb felvételeken a fluid játékmenettel és a rengeteg karakterrel kezd ígéretesnek tűnni a dolog.

E3 2019: Részletek a Bleeding Edge karaktereiről

A Microsoft E3-as műsorán bemutatkozott a Ninja Theory legújabb játéka, a Bleeding Edge is. A játék felett bábáskodó Rahni Tucker elárult néhány részletet az online harci játék hőseiről.

E3 2019: Így fest akció közben a Bleeding Edge

A ResetErán bukkant fel először a spanyol 3DJuegos csapata által rögzített első Bleeding Edge-játékmenetbemutató. A felvétel kamerás, de remek minőségű, így végre kiderül, hogyan is fest akció közben a Ninja Theory új játéka.

E3 2019: Bemutatkozott a Ninja Theory új játéka

A Microsoft idei E3-as konferenciájának egyik nyitóvideója volt a pénteken kiszivárgott Bleeding Edge, ami a Ninja Theory új, 4v4 küzdelmeket ígérő online közelharci játéka lesz.

E3 2019: Kiszivárgott felvételen a Bleeding Edge

Az E3 rajtjához közeledve elképesztő mennyiségű kiszivárogtatott anyag és videojátékos pletyka kering az interneten. Ezúttal a Ninja Theory legújabb játékáról kerültek ki titokban megörökített felvételek.