Xbox Series X XSX

2020-ban vadonatúj konzollal jelentkezik a Microsoft.
Típus:

Itt nézd vissza a ma esti Inside Xboxot!

Különlegesnek ígérkezik a ma esti Inside Xbox-adás, hiszen ez lesz az első alkalom, hogy belekukkanthatunk az Xbox Series X-re (is) megjelenő címek játékmenetébe. Nézd velünk élőben!

Xbox Series X - ezt a logót délután még sokat látjuk

Úgy látszik, velünk együtt a Microsoft is tűkön ülve várja a ma esti Inside Xbox eseményt. Nem is bírták cérnával, ezért gyorsan megvillantották, hogy milyen logó fog az előadáson nagyon sokszor vissza-vissza köszönni.

Xbox Series X - elindul a hype az új konzol körül

Nem viccelt a Microsoft, amikor azt mondta, hogy májusban felpörög az új Xbox marketing-hadjárata. Bejelentették az Xbox 20/20 programjukat, így hónapról hónapra számíthatunk majd infókra és látnivalókra az Xbox Series X kapcsán.

Xbox Series X - a jövő héten már a játékokon a sor

A Microsoft bejelentette, hogy egy hét múlva kerül adásba az új Inside Xbox-epizód, amely igazi különlegesség lesz, itt láthatjuk majd először mozgásban ugyanis az Xbox Series X játékait.

Az egyik legkomolyabb generációváltás elé nézünk?

A generációváltás mindig drámai fejlődéssel jár együtt, a mostanira azonban ez annyira igaz, hogy a 2D-ről 3D-re való átállás óta nem volt ilyenre példa - legalábbis ezt állítja az Xbox első embere.

Így fog kinézni az Xbox Series X logója?

A Microsoft friss védjegyei között bukkant fel egy formabontó kép, amely könnyen az Xbox Series X hivatalos logója lehet. Ha igaz a hír, akkor elképzelhető, hogy nem mindenki lesz elégedett a végeredménnyel.

Jóval előrébb hozhatták a konzolbemutatókat

A pletykák szerint az E3 lefújása alaposan átrendezte a játékipari cégek marketinges terveit, így többek között a nagy konzolbemutatókat is jóval hamarabb, már májusban megejthetik majd.

Miről szólt az év első Inside Xbox-adása?

Tegnap tartotta a Microsoft az év első Inside Xbox-adását. A stream elsősorban a játékokról szólt, várhatókról és már megjelentekről is, de az új Xbox-konzolról is hallhattunk egy keveset.

Inside Xbox műsorral jelentkezik holnap a Microsoft

Kedden este szállítja a Microsoft az év első Inside Xbox műsorát. Habár az új konzolról, az Xbox Series X-ről nem lesz most szó, a rendezők egyéb érdekes meglepetésekkel készül a nézőinek.

Egy játék miatt sem tartják vissza az új Xboxot

Habár a Microsoftot is érintik a koronavírus-járvány hatásai, az első találgatásokkal ellentétben úgy néz ki, hogy az Xbox Series X rajtját nem kell elhalasztani miatta. A nagy kérdés az, hogy mi történik, ha késnek a nyitócímek?