Xbox Series X XSX

2020-ban vadonatúj konzollal jelentkezik a Microsoft.
Típus:

Íme, az eddigi japán next-gen konzoleladások

Érdekel, hogyan teljesítettek idáig a következő generációs konzolok az eladások terén a szigetországban? Ha igen, akkor van egy jó hírünk, mert a Famitsunak hála megérkeztek az első számok az indulásról.

Xbox Series X/S - áprilisig tarthat a készlethiány

A PlayStation 5-höz hasonlóan az Xbox Series-konzolok rajtját is készlethiány jellemezte, a Microsoft új konzoljait több országban sem triviális beszerezni mostanság. A redmondiak szerint áprilistól állhat helyre a rend.

Az Xbox Series-tulajok jórészt Game Pass-előfizetők

A Microsoft ismételten ujjongott egy kicsit, amiért az Xbox Series-konzolok múltheti rajtja olyan jól sikerült, ezúttal viszont néhány extra érdekességet is megosztottak a nagyérdeművel.

Az eddigi legjobb Xbox-rajton van túl a Microsoft

Noha a Microsoft továbbra sem közöl konkrét eladási számokat, az Xbox első számú embere, Phil Spencer szerint az Xbox Series X/S az eddigi legjobb rajtot vette a konzoljaik közül.

Itt nézd élőben az Xbox Launch Celebrationt!

Ahogy arról korábban beszámoltunk, idén elmaradnak a klasszikus launch partyk, így a Microsoft egy többórás livestreammel ünnepli meg az Xbox Series-konzolok megjelenését. Kövesd élőben nálunk!

Japán stúdiókat vásárolna fel a Microsoft

Nagyon úgy tűnik, hogy a ZeniMax Media bekebelezése után sem csillapodik a redmondi vállalat étvágya, ugyanis épp japán fejlesztőcégekre fáj a foga. Ezzel a kezdeményezéssel szeretne nagyobb nyomást helyezni a riválisaira odaát.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem túlzás azt mondani, hogy megérkeztünk az év legizgalmasabb hetébe, hiszen nem csak megjelenik egy féltucat AAA-kategóriás cím, de megérkeznek az új generációs konzolok is.

Streammel köszönti a Microsoft az új Xboxokat

A koronavírus-járvány miatt az új konzolok premierje egész biztosan másképp zajlik majd le, mint a korábbiak, hiszen a klasszikus nyitóbulik megrendezésére most nem igazán van lehetőség. A Microsoft egy online streammel köszönti az új Xboxokat.

Ilyen lesz az Xbox Series X/S kezelőfelülete

Miután a Sony már megvillantotta a PlayStation 5 kezelőfelületét, a Microsoft is előrukkolt egy videóval, amelyben több mint 14 percen keresztül prezentálja az új konzolok főmenüjét és annak lehetőségeit.

Phil Spencer: könnyen megtérül a Bethesda-deal

Bátor kinyilatkoztatást tett a Microsoft videojátékos divíziójának első embere. Phil Spencer szerint a Bethesda 7,5 milliárd dolláros akvizíciója még akkor is visszahozná az árát, ha platformexkluzívvá válnának az érintett játékok.