The House of the Dead: Overkill - Extended Cut villámteszt

  • Írta: Ca$h
  • 2011. november 28.
  • house of the dead, ps3, teszt
Link másolása
A mai fiatalság már nem is tudja milyen érzés az, amikor az ember a féltve összekuporgatott zsebpénzét játékteremben költi el, igaz, csak pár percig tart az egész élmény, de nem hagy minket nyugodni, amíg végig nem visszük az adott anyagot. Az egyik ilyen nagy pénztemető a House of the Dead volt, amely számtalan részt megélt már a játéktermekben

Éppen itt volt az ideje, hogy ellátogasson a PlayStation 3-ra is, ha már egyszer adott egy Move-kontroller, amit pontosan erre találtak ki. A House of the Dead Overkill eredetileg egy 2009-es Wii-játék volt, ami sajnos erőteljesen meg is mutatkozik a grafika terén, mert az, valljuk be, ritka pocsék maradt még mindig. De ennek az anyagnak nem is a grafika a lényege, hanem sokkal inkább az őrületes hangulata, ami legfőképpen Tarantino és Rodriguez több, mint beteg Terror bolygójára hasonlít.


Adott lesz négy főszereplő, akik olyan szinten sablonosak, hogy ez nem lehet véletlen. A titokzatos G-ügynök, a folyamatosan káromkodó izomagyú Isaac Washington nyomozó, a testvére halálát megbosszulni vágyó bögyös sztripper-maca, és persze annak a GYP-s, ugyancsak bögyös szőke cicája. Nem kell túlságosan nagy sztorira számítani, ami itt a lényeg, az a pocsék, 60-as éveket idéző autósmozis látványvilág, a hangulatos diszkózene, a folyamatos káromkodás, és persze a véget nem érő hentelés.


Lehetőségünk lesz végigmenni a történeten, mely 9 őrületes pályát tartalmaz, s ha végigtoltuk, akkor nekiállhatunk a directors cut verziónak, ami valóban a régi játéktermes élményeket fogja felidézni bennünk, olyan szinten nehéz. Aztán lesznek teljesítendő kihívások, számtalan gyűjtögetnivaló (képregény, plakát, zenelemez, 3D-modellek stb.) és persze három jópofa mini-játék is, amik legfőképpen csak arra valók, hogy kicsivel kitolják a játék sajnos eléggé gyatra szavatosságát. Ami nekem a legjobban tetszett, az a fegyvervásárlás, illetve azok fejlesztésének lehetősége. Egyszerre akár két fegyver is lehet nálunk, amiket ha kimaxolunk igazi gyilkológéppé válhatunk, teljes pompájában élvezve a játékot.


A House of The Dead Overkill Extended Cut egy közepesen jó játék, főleg azok fogják élvezni, akik a Wii-verzióval még nem tolták, illetve vannak még emlékeik a régi játéktermes hősidőkből. Pocsék grafika, rengeteg káromkodás, jópofa hangulat és sok-sok lövöldözés. Egy vasárnapi házibuli remek kiegészítője tud lenni, egy próbát mindenképpen megér.

13.
13.
adam222
Srác koromban a városkámban volt egy büfé, igen kis pofás hely volt, nyílt a büféből egy ajtó mely egy olyan szobába vezetett ami tele volt konzolokkal. N64, DC, PS1, GameCube, Ez a hely volt az én mekkám. A DC hez volt puska is miden délutánt végig House of the Dead eztem , zsebpénzt és tanulásra való időt nem kímélve megannyiszor végigtoltam az 1-2 őt. De rég volt! És de szép volt :)
12.
12.
Ca$h
#11: "A House of The Dead Overkill Extended Cut egy közepesen jó játék, főleg azok fogják élvezni, akik a Wii-verzióval még nem tolták, illetve vannak még emlékeik a régi játéktermes hősidőkből. Pocsék grafika, rengeteg káromkodás, jópofa hangulat és sok-sok lövöldözés. Egy vasárnapi házibuli remek kiegészítője tud lenni, egy próbát mindenképpen megér." = 6.0

#6: de ... EZ! :)
11.
11.
Papus
Egy kérdés:ha egy játékteszt összegzése alapvetően pozitív,és a játék megvásárlására biztat,akkor miért kap a stuff 6.0-ás értékelést?
10.
10.
Nathan
apámnak kéne egy játék és lehet hogy ez lesz az :D
nem tudja valaki menyibekerül ps3 ra????
9.
9.
Quent1n
Jó teszt, erősen gondolkodok a game beszerzésén! :)
8.
8.
Daks
#7: A látványvilág hangulata a fasza designt jelenti, a pocsék grafika pedig a szar technikai megvalósítást, sajnos jelen esetben ez áll fenn. Teljesen egyetértek az értékeléssel.
7.
7.
bledzer
Az értékelésben eredeti hangulatú látványvilág és pocsék garfika???? jó persze tudom, hogy a kettő nem teljesen fedi egymást, de az, így akkor is eléggé paradoxon szagú
6.
6.
zaz
#2: Te kontrollerrel toltad a guitar hero--kat.
Annál semmi nem lehet rosszabb :):) :P
5.
5.
TEEBEEX360
#1: Nem vészes! Hozzá lehet ahhoz is szokni! Bár tény hogy ez valóban a MOVE-al az igazi! Én anno DC_n nyomultam vele és ott is jó volt kontrollerrel! :)
4.
4.
ReNegAdE
Egy próbát mindenképpen megér majd!
3.
3.
Motig
#1: hát az eredeti élmény közelébe nincs az szent! meg sajna már azt sem mondhatom hogy menyen el valaki a westendbe és ott probálja ki a 4et(ami kicsit hasonlit ehez) mert elviték a gépet:(
2.
2.
Ca$h
Szerintem rettenetesen ... :(
1.
1.
Nagyon szar lehet sima dualshock 3 controllerrel?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...