Burnout Paradise - lelövik az online demót

  • Írta: fojesz
  • 2008. január 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Aki esetleg még élvezni szeretné a Burnout Paradise kipróbálható változatában rejlő lehetőségeket, gyorsan tegye meg mielőtt túl késő lenne!
Aki esetleg még élvezni szeretné a Burnout Paradise kipróbálható változatában rejlő lehetőségeket, gyorsan tegye meg mielőtt túl késő lenne!



A másfél hónapja elérhető demó alapvetően magányos kocsikázásként indul, de az online játék is elérhető igény szerint. Az Electronic Arts viszont azon játékosok kényelméért, akik megvásárolták a teljes verziót, a kipróbálható változat online részéhez szükséges szerverkapacitást a végleges változattal játszók számára akarja biztosítani. Erre hivatkozva holnaptól kezdve a demó online nem lesz játszható, csak egyedül - azt egyelőre nem tudni, hogy az EA leveteti-e majd a csonka trialt a PSN-ről illetve a Live-ról.
7.
7.
istiiceman
Bizonyára kevesen tudjátok, hogy napjaink legsikeresebb autós arcade száguldozása egy technikai demonstrációként kezdte el pályafutását még valamikor a PlayStation 2 életciklusának korai stádiumában. A Criterion fejlesztő csapata Shiny Red Car néven futtatta a project-et, és amikor szépen hízni kezdett a tartalom a hozzáadott ötletektől, akkor döbbentek rá, hogy ez bizony már régen túlnőtt a tech demo-i mivoltán és egy piacképes játékká avanzsált. A külsővel egyéként sem volt baj, hisz pontosan a PlayStation 2 tudását bemutató kis szösszenet lett volna az eredeti feladata.
6.
6.
ps3
óóó de kár!!!

Pedig mennyi örömet okozott ez az egy hónap!

Nagyon jó volt,de mondjuk érthető ez a lépés!!!
4.
4.
Guppi
a D-pad-al lehetsz online! ;)
4.
4.
Pekferi
D-pad, bal-ra, freeburn asszem ez
3.
3.
Mert játék közben kell valamit nyomkodni.. :D
2.
2.
Xabinho87
Most nagy hülyeséget kérdezek, de lehetett neten játszani a demót? Rögtön kikell akkor próbálnom.:D Játszottam a demóval, de nem tűnt fel a multi lehetősége.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...