Burnout Paradise - lelövik az online demót

  • Írta: fojesz
  • 2008. január 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Aki esetleg még élvezni szeretné a Burnout Paradise kipróbálható változatában rejlő lehetőségeket, gyorsan tegye meg mielőtt túl késő lenne!
Aki esetleg még élvezni szeretné a Burnout Paradise kipróbálható változatában rejlő lehetőségeket, gyorsan tegye meg mielőtt túl késő lenne!A másfél hónapja elérhető demó alapvetően magányos kocsikázásként indul, de az online játék is elérhető igény szerint. Az Electronic Arts viszont azon játékosok kényelméért, akik megvásárolták a teljes verziót, a kipróbálható változat online részéhez szükséges szerverkapacitást a végleges változattal játszók számára akarja biztosítani. Erre hivatkozva holnaptól kezdve a demó online nem lesz játszható, csak egyedül - azt egyelőre nem tudni, hogy az EA leveteti-e majd a csonka trialt a PSN-ről illetve a Live-ról.
7.
7.
istiiceman
Bizonyára kevesen tudjátok, hogy napjaink legsikeresebb autós arcade száguldozása egy technikai demonstrációként kezdte el pályafutását még valamikor a PlayStation 2 életciklusának korai stádiumában. A Criterion fejlesztő csapata Shiny Red Car néven futtatta a project-et, és amikor szépen hízni kezdett a tartalom a hozzáadott ötletektől, akkor döbbentek rá, hogy ez bizony már régen túlnőtt a tech demo-i mivoltán és egy piacképes játékká avanzsált. A külsővel egyéként sem volt baj, hisz pontosan a PlayStation 2 tudását bemutató kis szösszenet lett volna az eredeti feladata.
6.
6.
ps3
óóó de kár!!!

Pedig mennyi örömet okozott ez az egy hónap!

Nagyon jó volt,de mondjuk érthető ez a lépés!!!
4.
4.
Guppi
a D-pad-al lehetsz online! ;)
4.
4.
Pekferi
D-pad, bal-ra, freeburn asszem ez
3.
3.
Mert játék közben kell valamit nyomkodni.. :D
2.
2.
Xabinho87
Most nagy hülyeséget kérdezek, de lehetett neten játszani a demót? Rögtön kikell akkor próbálnom.:D Játszottam a demóval, de nem tűnt fel a multi lehetősége.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...