Condemned 2 - kilenc percnyi tömény öldöklés

  • Írta: Ghost
  • 2008. február 9.
  • Hír
Link másolása
Mint tudjuk, a Condemned 2: Bloodshot tesztelése nagyban zajlik, hogy mi minél előbb a kezeink közt tudhassuk a nagysikerű horrorjáték várva-várt folytatását.
Mint tudjuk, a Condemned 2: Bloodshot tesztelése nagyban zajlik, hogy mi minél előbb a kezeink közt tudhassuk a nagysikerű horrorjáték várva-várt folytatását.



Az egyik tesztelőnek hála, kilenc percnyi videóanyag látott napvilágot, amiben lehetőségünk van megcsodálni a játék grafikáját, valamint betekintést nyerhetünk kedvenc FBI-ügynökünk nem mindennapi hétköznapjaiba. A videó megtekintése csak erős idegzetűeknek ajánlott!
10.
10.
Glek
Uhhh ezt a gammát nagyon várom már! :D Jóóó kis fosás!

Egyébként a Bioshock is agyon van scriptelve... :P Csak épp van jó scriptelés meg rossz. A CoD4 az eddigi legjobb amivel valaha találkoztam. Szerintem sokkal jobb egy jól megcsinált scriptelt játék, mint egy unalmas, de szabadon járható.
9.
9.
Watto1991
Hát, az ökölharcon kívül nemsok változást láttam eddig az 1-hez képest, bár az ökölharc tényleg nagyon gáz. Criminal Origins powa :)
8.
8.
viceviktor
nekem az elözö része nemtom mé nem jött be de ez ez egyszerüen zsir:P
7.
7.
Ravens
Voltak kételyeim egyik kedvenc horrorom folytatásával kapcsolatban, amik a videó megtekintése után szinte tejjesen eltűntek. Ugylátom ez a rész is rendesen ránkhozza a frászt majd, tele rohattjó helyszínekkel, lehetőségekkel, persze a látomások (kedvenc!!) sem maradhatnak ki. A zene nagyon adja a hangulatot, szerintem méltó folytatása lesz az első résznek, de ezt majd akkor mondom ki nagybetűvel ha már a végleges verzión játszom.
5.
5.
felegyi
A járárs tiszta BioShock!Csak ez televan nyomva scriptel!Nekem bejön,bár a kétkezes verekedés nagyon gáz!
4.
4.
Tomie7
a középső ujj az naon cool volt XD .- meg a játék is elmegy !
3.
3.
CHEATER0011
Ez a játék nagyon kira!! Nagyon tettszik hogy az ember kezét így kell mozgatni.Én ezzel minél elöbb szeretnék játszani!!
2.
2.
eNGland
Hát persze az ördögűző zenéje(legalábbis az eleje mindenképp)
1.
1.
Aramisz93
A zene tök jó!! Illik az egész videóhoz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...