UEFA Euro 2008 - megtekinthető az első trailer

  • Írta: Daks
  • 2008. február 27.
  • Videó
Link másolása
Megjelent a 2008-as labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos játékának, az EA Sports által hegesztett UEFA Euro 2008-nak az első videó előzetese.
Megjelent a 2008-as labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos játékának, az EA Sports által hegesztett UEFA Euro 2008-nak az első videó előzetese.


A játék fejlesztését az EA Sports kanadai csapata végzi, az április 11-i megjelenéskor pedig a PC, PS2, Playstation 3, PSP és Xbox 360 tulajdonosok örülhetnek. A június 7-től június 29-ig tartó labdarúgó Európa-bajnokságnak Ausztria és Svájc ad majd otthont, a játékban az összes kapcsolódó stadion, csapat és játékos szerepelni fog.
10.
10.
westZsolt
5),6) Jogos Jőjjőn már f1 hola pi...-késik máár a07,lassan indul a 08-as idény de a tavaji game még sehol:S:S 7)UT3-mal kéne szerintem is Fifát csinálniXD(mondjuk én nem szeretem a fifiát,de odaeneki)
9.
9.
S-H-E-F-E
5) Van F1-es játék 2007-es, de a 08-as csak később jelenik meg. Ja és PC-re tudok, konzolokról nem tudok h azokra jelent-e meg, de valahol hallottam már h jelenik meg konzolokra valamikor csak az a kérdés h mikor. A VB, Euro játékok amiket az EA csinál nem voltak olyan eget rengetőek. A FIFA sorozatokról ne is beszéljek. Nincs rendesen összedobva, egy idő után a hangulat eltűnik és csak azt veszed észre h egy üres, egyhangú játékot játtszasz. Az új részek mindig csak kis változással jelennek meg, de semmi kreativitás bennük. Az emberek mozgása nem elég kidolgozott. Ja és van olyan h azt sem tudod melyik lábával rugta el a labdát. De nem akarom fikázni az EA-t, de azért összehozhatnának már egy jó focis játékot. Bizok benne h ez az EURO2008 nem lessz VB2006-os szisztémű, mert az elég ötlettelen és ronda volt.
8.
8.
torolaci
ilyen grafja úgyis csak a PS3-as meg az X360-as változatnak lesz :S
7.
7.
reaper.1911
Mér nem csinálják mondjuk UE3-al???:D:D:D:D:D:D:DXDXD
6.
6.
markopolo1811200
Jaja. Azt már én is várom, de már egy éve nem hallottam róla semmit. :(
5.
5.
Dr Kratos
Ez az EA hegeszt össze -vissza az újj Formula-1-es játékról meg 1 szót sem ejtenek !Pedig engem az jobban érdekelne mint ez !
4.
4.
Aramisz93
Ps2őre megint szar lesz...! De ezek a világ meg európa bajnokságos részek sose szoktak jók lenni...! Nézzétek meg azt a részt amikor az elején a piros mezes csávó az ötösről a kapura rúg...melyik lábával lőtte?....
3.
3.
gorgo2
Szerintem a kapukat is végre megnézhetnék,mert nemhiszem hogy minden stadionban ugyanazok a kapuk vannak igazibol is.Szerintem ezt megcsinálni nemvolna már nagy dolog nekik.(De lehet hogy mégis)
2.
2.
RedScyther
és végre hegesztettek kicsit a grafikán is
1.
1.
Daveout
Ami öröm h lesz benne időjárás változás!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...