Condemned 2: Bloodshot demó az Xbox Live-on

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 14.
  • Letöltés
Hamarosan az európai boltokban is elérhetővé válik a Condemned folytatása - a várakozásba beleőrülő játékosok szomját enyhítendő, megérkezett a kipróbálható változat!
Hamarosan az európai boltokban is elérhetővé válik a Condemned folytatása - a várakozásba beleőrülő játékosok szomját enyhítendő, megérkezett a kipróbálható változat!A most érkezett demóban az első pálya egy rövidke részletét próbálhatjuk ki, avagy végre fény derül arra, hogy milyen változásokon esett át Ethan Thomas, mennyiben változott meg a játékmenet, s mennyire lett brutálisabb és ijesztőbb a folytatás. A kipróbálható verzió egyelőre kizárólag Xbox 360-ra érhető el, remélhetőleg nem kell már sokat várni a PS3-as ízelítőre sem!

UPDATE: Úgy tűnik, késik a demó: a sajtóközelményeket már megint sikerült előbb kiküldeni, mint cselekedni - a félreértésekért elnézést kérünk.
6.
6.
drip
én meg az 1-et nem tom leszedni nem tudna valaki mondani egy oldalt ahonnan lelehet szedni???
5.
5.
Wask
Nekem már fent van, csak nem tudom leszedni...ebbe a regioba nem engedi azt irja le..már nemtudom hova regeltem de gondolom a vér meg ilyenek miatt....
4.
4.
tjames
#3 nemisigaz, mert a GTAV multi demoja van fent. Biztos elnézted. Ja, és a UFC2009-is fent van már egy hete!

:) LOL
3.
3.
Gamu92
Mik ezek a hírek??? Se USA, se EU marketplacen nincs fent demó!Ha megírom nektek, hogy fentvan GTA4 kétszemélyes demója, kiírjátok ide?...
2.
2.
tjames
23:50-kor mág nincs fent a LIVE-on :(
1.
1.
westZsolt
Lefogom szedni Ps3-ra ha kijőn,max nem teccik:P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...