LotR: Online - Mines of Moria bejelentés

  • Írta: Mast3rmind
  • 2008. március 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Gyűrűk Urán alapuló internetes szerepjáték hatalmas sikernek örvend a mai napig. Nem meglepő, hogy a fejlesztők az első kiegészítőt már készítik is.

A Gyűrűk Urán alapuló internetes szerepjáték hatalmas sikernek örvend a mai napig. Nem meglepő, hogy a fejlesztők az első kiegészítőt már készítik is.

Idáig csupán kiegészítéseket hasonló módon kaphattunk, mint ahogy azt a Blizzard is teszi egy-egy nagyobb javítás kiadásakor. Ám most végre kézzel fogható lemezen kapunk egy hatalmas kiegészítőt, melyben a fejlesztők a filmben is hatalmas hangulattal rendelkező Mória bányáit nyitják meg a játékosok számára. A törpök elfeledett hatalmas csarnokaiban kalandozhatunk társainkkal. Kapunk új képességeket, varázstárgyakat és egyedi kaszt küldetéseket. A szint limitet kitolták a fejlesztők 60-ra. Két új kasztot is felfedtek: A Rune-keeper és a Warden. Lesznek úgynevezett legendás varázs tárgyak is, melyek a játékossal együtt fejlődnek és erősödnek. A megjelenés idén ősszel esedékes.

Megjelent a játék teaser oldala is, amelyet ezen címen érhettek el:

http://www.unlocktheminesofmoria.com/

5.
5.
Racsika
Én is kipróbáltam a 10naposat a wow előtt, hát nem kis csalódás volt. Az a baj, hogy a lotr-ot könyv lévén mindenki elképzeli magának valahogy. Ezt meg egyazegyben megcsinálták a film alapján... A warcraft ellenben alapból kinézett valahogy, és ami nekem pont tetszik a wowban, hogy kb pont olyan, mintha 3rdpersonban nyomnád a wc3at. :D

Bally: ez a biznisz, tudod, megveszi az ember, rákattan, tovább akarna menni, de nem lehet, ha akarsz, vedd meg a köv kieget, meg a következőt és a következőt és stb... :D
4.
4.
Bally King
Ugye jól tudom, hogy se Rohan, se Gondor, se Mordor nincs benne a játékban? Szomorú, hogy még mindig nem bővül ki ezekkel a játék. Játszottam a 10 napos próbaverzióval, tetszett, de a WoW-ot akkor se hagyom ott.
3.
3.
metafenomÉN
Én már alig várom! Igazán elárulhatak volna többet a két új kasztról legelább egy rövid leírás egy képpel. Szerintem a Warden paplovag típús lesz kicsit gyógyit sokat üt.

A Rune - kééper remélem sámán szerű mert azt nagyon bírom és ritkán van játékokban, de több esélyel lesz valami törp loremaster.
2.
2.
ThurGrek
GTAIV, azt ugye tudod hogy egy hírhez a HÍRREL KAPCSOLATBAN LÉVŐ HOZZÁSZÓLÁSOKAT KELL ÍRNI?!
1.
1.
SWBF2
mória bányái?de jól hangzik!sajnálom hogy nincs pénzem rá
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...