Warhammer Online - Hadba vonuló ellenfelek

  • Írta: Ghost
  • 2008. április 10.
  • Videó
Link másolása
A beta teszt közepette érkezett egy kellemes videó a sokak által WoW-verőként titulált Warhammer Onlineból. Láthatjuk a háborúra készülő Birodalom és Káosz harcosait.
A beta teszt közepette érkezett egy kellemes videó a sokak által WoW-verőként titulált Warhammer Onlineból. Láthatjuk a háborúra készülő Birodalom és Káosz harcosait.A Birodalom és Káosz hadak mozgolódnak. Minden erejüket a háborúra kell összpontosítani, miközben nem csak egymással, hanem a rájuk leselkedő ádáz lényekkel is meg kell küzdeniük. Egy hatalmas háború vár rájuk, hatalmas és soha nem látott háború. Ebben a csatában nem lesznek győztesek, csak életben maradt felek.
7.
7.
[HUN]ter
király vettem egy uj gépet ! amugy má nagyon varon a Warhammer online-t
6.
6.
dareal
ez most a sima WHO, ugye? csak mert készül a WHO 40k is, az vlhogy jobban érdekel, mint az alap :)5: nemtom, de a LOTRO imho nagyon gyenge eresztés, pl pvp még a mai napig nincs benne? (számomra az arena meg duel az nem pvp, pvp nélkül meg egy mmo elég felejtős imho) ízlések és pofonok, engem nem fogott meg.az ostromra rettenet kíváncsi vagyok, lévén sok-sok mmo egyik közkedvelt feature-e volt még a fejlesztési stádiumban, illetve erre sokan vágytak, de az eddigi megvalósítások nagyon rosszak (egyedül a DAoC-ban van ez baromi jól megcsinálva, AoC félét még nem tudtam tesztelni (eddigiekről lemaradtam, a sima general betaban meg nincs sajna))
5.
5.
metafenomÉN
1 igen regényekből is jó hangulata van. De LOTRO-t nem győzi le. Gyakran érzed benne úgy hogy egy két dolog nem oda illő kilóg a környezetből, de tényleg nagyon jó.2: A grafikája kiváló talán inkább wow hoz kéne hasonlítanod... itt azon van a hangsúly hogy egyszerre rengeteg karakter mozoghasson. gond nélkül minden féle csilli villi hatással így több száz hatás jelenhet meg a képernyőn egy időben meg izzasztja ez majd a VGA-kat.3: Igen Ez az egyetlen dolog amiért elgondolkoztam rajta hogy bele kezdek. De azt hiszem marad a LOTRO

4.
4.
Ghost
Állítólag lesz ostrom, nem is akárhogy. Nagy hangsúlyt fektetnek rá, mivel a játék egyik legfontosabb eleme, az ellenséges frakció játékosainak a legyilkolása.
3.
3.
MetalLord
Ebben tényleg lesznek ilyen ostrom szerű dolgok? (mint pl. az ágyúzás, meg az az óriás a bombával)
2.
2.
Glek
Vicces, hogy még ezen a szinten tartunk grafikailag... mikor már készül a CE2-es MMO is. :)
1.
1.
Mast3rmind
Nem tudom, de nekem ez bejön hangulatilag :). Komoly darab!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...