The Bourne Conspiracy - Jason bevetésen

  • Írta: Ghost
  • 2008. április 21.
  • Videó
Link másolása
A múltkori videó után most két újabb mozgókép jelent meg az ígéretesnek tűnő The Bourne Conspiracy-ből, amelyben Jason harci képességeit láthatjuk.
A múltkori videó után most két újabb mozgókép jelent meg az ígéretesnek tűnő The Bourne Conspiracy-ből, amelyben Jason harci képességeit láthatjuk.


Közeledik a játék megjelenése, egyre több és több videó lát napvilágot a Jason kalandjait bemutató The Bourne Conspiracy-ből. Az új videókon megcsodálhatjuk a főhős harci képességeit, a lövöldözést és néhány különleges trükköt, amit Jason a rosszfiúk ellen vet be.


Bízzunk benne, hogy a június 27-i megjelenéskor sem kell majd csalódni a játékban, és hozza a videókon látott minőséget.
17.
17.
tjames
#16: Bugyuta....thx :) És igazad van, ha nektek bejön, vágjátok a centiket. Engem egy ilyen (számomra) ratyidasz, hidegen hagy.
16.
16.
titto
15:

Szerintem senki sem mondta, h nem számít a grafika, csak azt hogy NEM MINDEN a grafika.

Egy videóbol még nem vonhatunk le messze menő következtetéseket.

Ha valakinek be jött a video akkor az várni fogja a játékot, akinek meg nem az meg elkerüli. De mindez megváltozhat a megjelenés napjától.

Majd meglátjuk hogy milyen lesz, de szerintem érdemes figyelemmel kísérni a játékot.

A másik h véleményed lehet, persze hisz azért írhatunk ide kommenteket. Mindössze annyi történt h mások is kiáltak a saját véleményük mellet szemben a Te véleményeddel, amit egy két bugyuta példával akartál igazolni.

15.
15.
tjames
#14: Ha nektek nem számít hogy hogy néz ki.... lelketek rajta. De majd térjünk vissza rá mikor megjelent ok? Lesz e akkora fílingje hogy felülírja ratyi kinézetét? hm? Egyáltalán nem bánom hogy "egyedül maradtam" hisz azért csak lehet véleményem nem? Nem kell beállnom az olyan sorba ahol olyanok vannak mint #13 Megaszekerce, aki szerint az ötlet miatt jó a játék. Ez még kevés. Ott van nektek akkor a "Wheelman" is. Új ötlet, szar graf, de esetlegesen játszható gamma. Az is jó? Na neeeee....
14.
14.
zsocwargear
10: Jamieke, azt hiszem egyedül maradtál a véleményeddel.



A grafika akkor jó, ha képes hangulatot teremteni. Nézd csak meg a Condemnedet, ahol szerintem még a pc-s verzióban se voltak élesebb textúrák... Nem a grafikán múlik a minőség, ahogy csajból is van olyan, amelyik smink nélkül is gyönyorű.



Ellenpéldának ott a Crysis, ami ugyan szép volt, de minden másban egy rakás ...
13.
13.
Megabalta
GOW+MortalKombat, annyira tényleg nemszép, de dijazni kell ezt a kámbót. LOL méghogy virágtartó, a nadrágja nelegyen mindjárt húgyfoltos?
12.
12.
tjames
Ez így van, én sem azt mondom hogy legyen szép, de üres. Viszont ha tele van de randa, az is rossz összellítás. És valjuk meg ettől lehetne szebb is! Mert a "top-hangulat"-ot is csökkenti ha ratyibb a graf mint kéne. Lásd: Halo3. Sokan beismerték utólag hogy lehetne szebb is.
11.
11.
titto
Meg kell védjem a játékot mert szerintem nagyon hangulatos!

A Grafikai kérdés.....nos én inkább játszok egy 2008-ban átlagosnak tűnő grafikával ellátott játékkal aminek viszont a hangulata a topon van minthogy egy csili-vili bugyuta játékkal.
10.
10.
tjames
#9: Így van. Zsoci, te meg ne akadj fent a szavakon, hisz a lényeg mögöttük van. Most én mondtam egy virágtartót, és szepicskörte haveroddal ezen akadtatok fent. :) LOL Nézd már meg a textúrát, és mond hogy SZÉP. :) Nem az. 2008 közepén nem az. A graf igenis számít! Azt mondani hogy nem számít, olyan mintha azt mondanád hogy egy csajon sem azt nézed hogy nz ki, hanem a belső értékek. Persze azok is fontosak. Node azért először mégis csak a kasznit nézed meg nem? DE! :) Úgyhogy azon kívül hogy a közelharc jónak tűnik, ez egy gyenge klón, gyenge graffal.
9.
9.
demon68
nekem a hangulata volt strangleholdos, nem olyan jó max payne-es depressziós, csak aprítás, gyenge hangulatát vesztett klón. kivétel a bunyó, az tényleg ott van. a grafika nálam másodlagos, de azért fontos.
8.
8.
Metal fiú
iylen jó játék és PC re nem lesz :(
7.
7.
szepikopog
Még virágtartó!Johogy azt nem nézed majd meg h a kocsiban mien lejátszó van meg h a muskátliban a virág hány szálból áll!Nem pixar ez még!Ha egy virágtartó miatt nem játszol egy játékkal akk ügyi vagy!M ég egy nívós játéktesztelő is elnéz ilyen pár jellegtelen dolgot nem ezen van a hangsúj a főbb tereptárgyakon!Ha nem tetszik akk majd nem kell vele zúzni az időt pedig nekem bejövős!Játsz akk a Dark Sectorral ha van ps3-mad vagy Xbox360-ad de sztem nincs és ha találsz egy muskátlit benne akk frizbizd le és mond neki h te csúnya virágtartó biztos a Bourne Conspiracy virágtartóinak vagy az unokatestvére csak szebben de akkoris kinyírlak!XD!;)
6.
6.
zsocwargear
5: kinek nem inge...



"Nézd meg az első videóban a virágtartókat. Förtelem."

Brr... még a hideg is kirázott.



Ki nem sz**ja le? Sztem a virágtartó lesz az utolsó amit nézni fogok aprítás közben, de legyen igazad. Sajnos a konzolok már csak olyanok, hogy korlátos a memóriakapacitásuk, emiatt sajnos nem lehet őket agyontömni mindenféle tűéles textúrákkal.



Ezt a "hibát, vagy igénytelenséget" szinte majdnem minden konzolos játékra rá lehetne aggatni...
5.
5.
tjames
#4: Pusztán azért mert nekem azt a fílinget, azt a látványvilágot juttatta eszembe. Ha a jurassic park-ot juttatta volna eszembe azt írtam volna, de nem így történt. És most hogy ezeket a Max Payne, és Lara Croftot hozod fel....nos még most is inkább a Stranglehold jut eszembe róla. És a textúrák K gyengék! Nézd meg az első videóban a virágtartókat. Förtelem. Szerintem ez nem lesz egy átütő erejű játék. Egyáltalán nem. (ha már igénytelennek tituláltál)
4.
4.
zsocwargear
1,3: Nem értem miért nem a Max Payne-hez hasonlítjátok az ilyen játékokat, vagy esetleg a Tomb Raiderhez... ha?



Kevés játék van, ami miatt sajnálom, hogy nincs konzolom, de ez közéjük tartozik. Persze, ha szar a grafika akkor úgyis lehúzza majd az igénytelen tömeg.
3.
3.
demon68
1: így igaz, még egy stranglehold, csak jó bunyóval. nekem egy stranglehold is bőven elég volt
2.
2.
amd33
Nagyon király gammának igérkezik:D
1.
1.
tjames
Ebben a játékban az újdonság a közelharc. Ennyi. A textúrák pocsékok, maga a játék képi világa meg a Stranglehold-ot juttatja eszembe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...