Race Driver: Grid - ingame száguldás

  • Írta: Ghost
  • 2008. április 23.
  • Videó
Link másolása
A Race Driver: Grid című autos játékból érkezett egy új videó, amelyben a száguldozó izomautókat leshetjük meg, miközben róják a köröket.
A Race Driver: Grid című autós játékból érkezett egy új videó, amelyben a száguldozó izomautókat leshetjük meg, miközben róják a köröket.


A Codemasters gondozásában készülő játék lehetőséget ad az autózás szerelmeseinek, hogy a világ három különböző pontján mérjék össze tudásukat ellenfeleikkel, miközben a milliókat érő, tuningolt járgányaikban nyomják padlóig a gázpedált. A PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra megjelenő játék június 6-tól lesz megvásárolható.
9.
9.
Metal fiú
8.
8.
Kocsis92
a pro street nem szar,csak új és nehéz...

ez a game valami eszméletlenjónak néz ki,már vagy egy hónapja ez a hátteremXD váro mszeretettel:)
7.
7.
bishop02
Ahogy látom ugyanaz mint a Pro street szal szar.

És a Mustangnak mióta van ilyen szar sípolós hangja, eléggé elbaszták a hangzást. Hiába van akár milyen tuning benne akkor sincs ilyen szar hangja!!!
6.
6.
Skitz
TÁÁÁÁÁÁ mááá nagyon vááágyuk!!! GTr ,GTr2, Race 07 és most ez Teljes lessze a paletta :D . A Grafikán látszik a Colin dirt hatás remélem az irányítás jobb lesszen mint a dirtben. A Hangja inkább hasonlított szélviharra mint Mustangra dehát nem lehet minden tökéletes meg osztán még sajna nem haloottam mustángot sem élőben nem tom millen. Ezért nem is fikázom inkább.
5.
5.
Vikitiki
x -re nem lessz f1 game szerintem sajna :((
4.
4.
westZsolt
4)-háááát F1-et a népnek a Ki.. kur.. életbe máár
3.
3.
Dr Kratos
Én várom ! Sajna ezen kívül nem nagy tolongás lessz az autós cuccok között ! Jöhetne már újj Forma-1 játék is pl !!!!!!!!!!!!
2.
2.
k_mark93
Nekem nagyon bejön!Az 100 hogy a pro street-et megveri majd:P:)
1.
1.
girgosz
hát azért maga a gameplay elég gagyi, persze bből a videóból nem látszik, de rendesen amikor mutatják hátulról a kocsdit úgy már azért elég szarnak tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...