Haze - jön a játék, rázendít a Korn is

  • Írta: fojesz
  • 2008. április 24.
  • Videó
Link másolása
Május végén boltokba kerül a PS3-exkluzív Haze, melynek betétdalát a méltán népszerű Korn írta. A nótát a most érkezett trailer keretében hallgathatjátok meg.
Május végén boltokba kerül a PS3-exkluzív Haze, melynek betétdalát a méltán népszerű Korn írta. A nótát a most érkezett trailer keretében hallgathatjátok meg.



A felvétel során hallható, korábbi trailerekből részleteiben már ismerős dalt a Korn saját elhatározásból készítette el, s bár minden bizonnyal sokan lesznek olyanok, akiknek nem tetszik majd a srácok sajátos stílusa, a rajongók tetszését remélhetőleg elnyeri majd az új szám is. A Haze május 22-én fog megjelenni kizárólag PlayStation 3 konzolra.
17.
17.
nameless
nem beszólni jöttem, csak majd ha te is leteszel valamit az asztalra, mint ők, akkor fikázhatod amit csinálnak...
16.
16.
Megabalta
Második meghallgatásra nemis olyan rossz, csak ezeka gagyi trailerbevágások csúzzák jól el a hangulatot (eza "gitárszóló" viszont télleg nemértem mitakar benne, ez olyan a mánkitól mintha michelangelo a fejemrehuzott volna egy festékesvödröt hogy nesze müvészet bázé)
15.
15.
Shit_Happens
hú,de beszóltál...

najó,én ilyen fasságon nem fogok veszekedni....
14.
14.
nameless
13.
13.
Shit_Happens
jó figy..lehet hogy szeretnék igy gitározni(am ez tényleg nem nehéz),de sztem egy szóló azért van,hogy szinesítse a számot..és ha én ezt a korn sztólót meghallom,leb°szom a fülest,de pl egy Slash szóló,az az igazi

mondjuk igaz,h 2 külömböző kategória,de akkor is...

nameless:te meg aki életedben nem fogtál gitárt a kezedben inkább hallgass...
12.
12.
Asher
konzolos: szerintem te akkor a Follow the Leader-s albumukkal kezdted, bár még az is jó volt a mostani reteneteiknél. Hallgasd meg a KoRn, Life is Peach albumukat. Az az igazi KoRn.
11.
11.
nameless
Nem lett rossz ez a szám, a többi mostani alkotásukhoz képest! A gamma annyira már nem tetszik...főleg amiket láttam az in-game videókban...

Aki meg leszólta a "szólót" az sztem szeretne úgy gitározni, mint Munky...ja és ha szted szar ez a banda, akkor menj el egy koncertjükre és nézd meg, hogy mekkora bulit csinálnak...Sok tudatlan discopisti...
10.
10.
Metal fiú
én se szeretem anyira bandát de Játék jó lesz
9.
9.
Shit_Happens
hát ööö,nekem nem nagyon tetszik a zene(játék se annyira).



1:"és mieza gitárszólónak látszó izé?"...én is gitározok,és sztem ez a szóló....hát öö...szar........egy ilyen bandának(gitárosnak)azért jobbat kéne kitalálnia.......(mondjuk nem hallgatok kornt,és az is lehet,hogy mindig is ilyen (szar) szólóik voltak)

saját vélemény
8.
8.
torolaci
1 tuti: ez a szám nem lesz benne a best of korn-ba :)
7.
7.
Kocsis92
a zene szar(mielőtt nekemesnétek SZERINTEM) a játék meg érdekelne,csak hát nem ezmiatt fogok venni ps3-mat ha fogok egyáltalán valaha:'(
6.
6.
Dr Kratos
Nekem ez a játék még mindíg olyan ,nem tudom !!!!!!
5.
5.
reaperboy
Háááááát télleg szerintem is megváltozott a corn ez a számuk elég élvezhetetelen(szerintem)és még a játékhoz sem passzol
3.
3.
d15a5t3r
Gyengus játékot valamivel hypeolni kell! Csak sajna már a banda is a gyengék közé tartozik! :( (pedig a régi időkben mekkora zenét csináltak)
3.
3.
konzolos
nem tudom miről beszélsz 2-es számú a Korn az mindig is ilyen zenéket játszott, nem lehet, hogy TE kezdtél el kicsit másabb irányzatokat halgatni az idő múlásával ???
2.
2.
shawn
loool



(ez a Korn egyre rosszabb:( , pedig régen szerettem)
1.
1.
Megabalta
Hmm, hátezegy egy érdekes szám. Érzésem szerint kicsit gyengébb mint a Korn legtöbb száma (és mieza gitárszólónak látszó izé?) Kíváncsivagyok hogy az innovatív történet vagy a szuper grafika fogta e meg a kornosokat... vagy mitadisten néhánysokezer dzsordzsvasington. Mindegy a Korn az Korn, annyira nemrossz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...