Age of Conan - harcrendszer bemutató

  • Írta: Ghost
  • 2008. április 24.
  • Videó
Link másolása
Egy új videó keretein belül betekintést nyerhetünk az Age of Conan harcrendszerébe, megismerhetjük a pajzs és a kombók használatát.
Egy új videó keretein belül betekintést nyerhetünk az Age of Conan harcrendszerébe, megismerhetjük a pajzs és a kombók használatát.


A piacon lévő MMO játékoktól eltérően az Age of Conan egy teljesen újszerű harcrendszerrel szerelve érkezik. A megszokottaktól eltérően nem lesz elég csak gombokat nyomogatnunk egy-egy ütés teljesítéséhez, hanem az egerünk segítségével kell majd mevívnunk a harcokat. A pajsz használatát, valamint a különböző kombókat figyelhetjük meg a most megjelent videóban. A Conan világában játszódó MMORPG május 23-tól lesz elérhető Európában.
9.
9.
metafenomÉN
Ez nem tetszik nem RPG-s mivel az lesz az eredménye hogy FPS hangulata miatt azok lütnek mindenkit aki ezzel tölti a fél életét és minden mozdulat kombo kisújában van. Mivel MMO így országok Geek-jei egyesüljetek. Csak akkor játsz ha kipihent fitt és gyakorlott vagy ... .

Másikk nagy hátránya lehet hogy íjászok és varázshasználok vagy nagy előnyre tesznek szert vagy nagy hátrányra mivel nekik nem kell bűvészkedniük a csata forgatagában kombókkal...
8.
8.
dareal
nem, x360 és pc (idővel persze lehet)
6.
6.
dareal
arra készüljetek, hogy a start rettenet kínos lesz, eddigiek közül talán a legkínosabb (szerintem már az első nap, a patchelés során rettenet sok refund ügyletet kell majd intézniük).
5.
5.
Optimus Prime
Ígéretes játéknak ígérkezik. De a Funcom adott ki valaha is rossz játékot?

A Fileplaneten már indul a béta teszt, remélem sikerül kipróbálnom. A gépem még talán épp elég hozzá.
4.
4.
LiMiT
Ötletes, szerintem jó lesz. De a francoskrumpli se fog fizetni érte :D
3.
3.
dareal
360-ra még nem, a jól tudom.
2.
2.
Dr Kratos
360-ra is most jön ? Vagy csak 2009-ben ?
1.
1.
MetalLord
Ez nagyon tetszik!! Végre nem csak klikkelgetni kell és nyomogatni a skilleket. Az nekem egy idő után halál unalmas szokott lenni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...