Jön a Vampire Rain PlayStation 3-ra is

  • Írta: skiz0
  • 2008. május 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Készülőfélben van az Xbox 360-on enyhén leszerepelt vámpíros borzalom PS3-as átirata - közölték velünk nemrégiben az Artoonos srácok.
Készülőfélben van az Xbox 360-on enyhén leszerepelt vámpíros borzalom PS3-as átirata - közölték velünk nemrégiben az Artoonos srácok.

Ugrás a galériához

A tavaly megjelent ötletlopásairól és harmatgyenge grafikájáról híres X360-exkluzív Vampire Rain enyhén szólva felemásra sikeredett. Valószínűleg a játékból nem a legtöbb példány kelt el, ám az Artoon fejlesztői nem adják fel ilyen könnyen: még idén érkezik a korábbi gamma kissé felturbózott változata, némi extrával megspékelve Vampire Rain: Altered Species néven, PlayStation 3 játékkonzolra. A fejlesztők kipofozottabb grafikát, animációkat és multiplayert ígérnek, néhány bonus pályával megtoldva. A programozók nagy valószínűséggel nem az Év játéka címet szeretnék bezsebelni, de azért mi reméljük, hogy a gyöngécske Xbox 360-as változattól azért jobb játékot sikerül az Artoonosoknak összedobniuk, s nem kell ismételten esőcseppnyi könnyeket hullatnunk a gamma láttán.
6.
6.
Glek
LOL vagy Felegyi! :D Kenjünk mindent Uwe Bollra!!! A terrorizmustól kezdve az Iraki háborún át, az éhező afrikaiakig! xD



Elég trágya grafika... Max PS2 szintű. :)
5.
5.
westZsolt
nekem teccet, aztán elolvastam 1 tesztett+ videó , Érdeklődés rőgtőn - 100% nagyon Tréé gamma, ha jőn DEMO akkor tuti kipróbálom mert kevés az ien gamma, de sztem nem lessz nagy durranás :S
4.
4.
felegyi
Fogadjunk hogy az egészet Uwe Boll találta ki!
3.
3.
Dr Kratos
Életemben nem játszottam ennél gyökérebb játékkal ! Asszem kapott is vagy 3 pontot !
1.
1.
Daks
rettenetes jatek volt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...