Gears of War 2 - megújul a többjátékos mód

  • Írta: fojesz
  • 2008. május 25.
  • Hír
Link másolása
Bár nekem személy szerint nem tetszett a Gears of War multija, az Xbox Live statisztikái bizonyítják, hogy másoknak igen, így az Epicnek megéri vele foglalkozni.
Bár nekem személy szerint nem tetszett a Gears of War multija, az Xbox Live statisztikái bizonyítják, hogy másoknak igen, így az Epicnek megéri vele foglalkozni.

Ugrás a galériához

A legfontosabb újdonság, hogy az eddigi nyolc helyett, immáron tíz játékosnak lesz lehetősége bekapcsolódni egy-egy játékba, melynek köszönhetően akár már öt fővel rendelkező csapatokat is alakíthatunk. Egy új játékmóddal biztosan fog bővülni a Gears of War 2: a Wingman a hagyományos Capture the Flag továbbfejlesztése, ahol a zászló végig egy mesterséges intelligencia által irányított karakternél lesz, aki a pálya közepén fog rohangálni - őt kell eltenni láb alól, majd a megszerzett zászlót visszajuttatni a bázisunkra az értékes pontokért cserébe. A Guardian félig lesz csak új, ez ugyanis az Assasssination átnevezett, kibővített változata: a különbség annyi, hogy a játékosok mindaddig tudnak respawnolni, amíg a vezetőjük meg nem hal - a győztes csapat likvidálta a vezért és az utána maradt katonákat.

Két új térképet kapunk az előzetes információk szerint: a River egy tágasabb, teljesen szimmetrikus pálya lesz, két oldalán egy házzal és egy mesterlövészetre alkalmas toronnyal. A Security ezzel szemben egy vékonyabb, hosszúkásabb pálya, két végén egy-egy brutális lézerágyúval - ezek húsz másodpercre leállíthatók a pálya közepén található panelek segítségével. Új fegyverek is lesznek, közülük a Medusát mutatták be először a fejlesztők, mely egy energia fegyver lesz: minden lövés után hat lövedék indul útjára, tehát afféle plazmafegyverrel keresztezett shotgunról lehet szó. Fémpajzsunk is lesz, mely az ellenséges lövedékek ellen biztosít hatékony védelemet. Remek tömegpusztítónak tűnik a mérges gázt eregető gránát, mely tapad is, így ezt ráragasztva valakire, szinte biztos hullával van dolgunk, közben pedig a többiek is sérülnek.

12.
12.
demon68
azért remélem az a mesterséges intelligencia a zászlóval nem olyan lesz mint a társaké az 1-ben. (hogy Dom már 5-ödszörre szalad ki a sötétségbe ahol széttépik a madarak). ez a Guardian tetszik. és tényleg kellenének serverek, ennyire ne legyenek már skótok
11.
11.
dzsiádzsó
Elsöre, fura, kicsit sok, de aki játszott GOW-al az ugyx is tudja mi a helyzet, ez egy nagyon összerakott, végletekig kitalált, és kiszámolt online móka lesz.



Akinek nem tetsztett a GOW multija az béna volt kb ennyit tudok mondani, valoszinüleg belépett egy szobába, ahol jol megalázták a már honapok ota játszo játékosok. Min fél éve gyakorlás kell mire profi leszel. Ezért is fogom egyböl beszerezni a GOW 2, hogy ne maradjak le.



Elkeseritő:



-nem lesznek szerverek, pedig a lag elviselhetetlenül idegesitö

-remélem nem 2 uj pályával szurják ki a szemünket CSAK....

-uj fegyverek, uj képességek csak ujjabb bugokhoz vezetnek, abbol eddig is elég volt
10.
10.
Skull
Már megoldódott. :)
9.
9.
Skull
8# Igen, ezt tudom. De a telepítésnél hiába írom át F-re, mindenképp a C-re akarja telepíteni, amin nincs hely, és nem is tudok felszabadítani.
8.
8.
felegyi
7#Simán! Csak a telepítésnél ne a Tipycom-ra menj hanem a Custom-ra! vagy ha nincs ilyen akkor valahol máshol kell beállítani, de mindeféle képpen a telelpítésnél...
7.
7.
Skull
Lehet nem idetartozó kérdés, de azért felteszem. Nem tudjátok, hogy a Gears of Wart fel lehet tenni más meghajtóra is? Pl. F (Nekem ez van) és nem C. Valahogy ezt meg lehet oldani? A válaszokat előre is megköszönném :)
6.
6.
MetalLord
Videó nincs ezekről a fegyókról?
4.
4.
Dcrysis02
Megvan az egy,a COD4 után az jön ;DD
3.
3.
metafenomÉN
2# idővel lesz az egy is át let rakva ez miértne lenne...?
2.
2.
Metal fiú
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...