Fracture - videó és honlap

  • Írta: Ghost
  • 2008. május 31.
  • Videó
Link másolása
A LucasArts végre kiadott egy új videót készülő játékukból, amely a Fracture nevet viseli és az idei esztendőben, pontosabban október 31-én jelenik meg.
A LucasArts végre kiadott egy új videót készülő játékukból, amely a Fracture nevet viseli és az idei esztendőben, pontosabban október 31-én jelenik meg.


A 2100-as években elérkezik az, amitől az emberiség lejobban tartott: a vég. A két kialakult nagyhatalom gyors fegyverkezésbe, majd háborúba kezd egymással, aminek következményei beláthatatlanok. Hogy ez pontosan milyen kimenetelhez is fog vezetni, azt majd a játékból tudhatjuk meg. Az új videó egy kis betekintést ad a Fracture-be, megteremti annak hangulatát. A videón kívül ma végre elérhetővé vált a hivatalos honlap is, amelyen megannyi kép található és információ olvasható a készülő játékról.

A honlap megtekintéséhez erre parancsoljatok:
fracturegame.com
5.
5.
KD
ez rohadás jó lesz
4.
4.
klemid
Remélem ez olyasmi szuperruha mint a Crysis-ben :D
3.
3.
tjames
Ennek az egésznek annyi értelmét látom hogy majd a későbbi játékokban már nemcsak a környezet, hanem a táj is rombolható lesz. Eljön az mikor nem skript lesz egy robbanás során a levegőbe repülő törmelék, és földarabok, hanem ténylegesen maga a talaj "robbanik" fel. De most ebben még csak szárnyait bontogatja ez az ötlet. Az egész arról fog szólni szerintem hogy hogy hullámzik a föld. Ennyi. Szerintem többet nem kell tőle várani. UT3 hullámzó földdel.
2.
2.
MetalLord
Itt van az eke/kapa modern változata... Mezőgazdasági reform!

Amugy érdekes játék, de majd meglátjuk....
1.
1.
metafenomÉN
Érdekes ez a föld míves fegyver.

Akkor most ehetsz mutáns izé vagy kiborg harcos is ?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...