FIFA 09 - befutottak az első infók és képek

Link másolása
A PSM3 magazin jóvoltából megtekinthetjük az első FIFA 09 képeket. A játékosok felismerhetőbbek, az oldalvonal mellett megtalálható végre az asszisztens.
A PSM3 magazin jóvoltából megtekinthetjük az első FIFA 09 képeket. A játékosok felismerhetőbbek, az oldalvonal mellett megtalálható végre az asszisztens.

Az egyik kép arról tanúskodik, hogy a PC-s verzió grafikája mit sem változott a tavalyi változathoz képest, ami pedig nagy hiba lenne, hiszen idén már a nextgen motort ígérték számítógépre is. A játék legnagyobb újítása közé tartozik majd a javított Be a Pro mód, sőt már 4 idényen keresztül fejleszthetjük játékosunkat. Végre a bírók és asszisztensek láthatóak lesznek játék közben, technikai újítás pedig, hogy növelték az animációk számát és minőségét a realitás fokozása érdekében. Kedvünk szerint akár egyéni taktikákat is kitalálhatunk majd a csapatnak - megjelenés idén ősszel a létező összes platformra.
35.
35.
kircsy
Mindenki ócsároja a FIFAt szerintem aki szereti a focit ugy is játszik vele a többi meg menjen a sunyiba



Pc vagy Ps erröl csak anyit hogy pc hamarabb volt és elöször erre készült a játék és vegyél gamepadot és máris jobb
34.
34.
Kristof5
Javítás:Sziasztok! Mér szidjátok most a fifa09-et mért rosszab a 08-nél?? ...................................................................................................

33.
33.
Kristof5
Sziasztok! Mér szidjátok most a fifa09-et mért rosszab a 09-nél??

Ezekek a gyerekes képek mit jelentenek ami ilyen rajzfilmfigurára hasonlítanak vagyis nem élethű mint az első képek. Vam köze a 09-hez ezekek gyerekesképekhez??????????
32.
32.
nono1994007
Szerintem az xbox360 fifa07 08 stb.-be az a probléma hogy nem látszik sem a partjelző sem a bíros se senki PC-n be leghet állítani hogy látszódjon vagy ne:( én személy szerint konzolos vagyok de ha nem javitják ki ezt a hibát a konzolokba lehet átpártolok PC-re!!!
31.
31.
tompos3
Én a FIFA manager módjába tennék egy olyan fejlesztést, hogy 1-2 szezon után ha jó eredményeket érsz el, akkor valamelyik válgatott edzőjének meghívnának, és ott is lennének kitűzések, VB megnyerés vagy a csopotból továbbjutás emg ilyenek.
30.
30.
milan32
Hy énis remélem hogy next gen lesz de tervezem az Xbox360 at mert abba van aréna mod ami sajnos kimaradt a 08 bol mert az aréna mod Kapus Vs Ronaldinhop pls azt nagyon beljön MEG A CSELEK HA 1et huzok az analogon 1 cselt 1böl csinál remélem ezt is kijavitják de persze már 06 nál Next-Gen kellet volna.!a motor a fifa03 nál kezdödött egészen 08 ig xD

a 03 a LEGJOBB
29.
29.
Kriccs
Hát pedig 100kból kijön egy olyan pc ami fullon viszi a nex-gen FIFA-t. Csak jól kell választani....
28.
28.
ptogamer
En az Uefa Euro 2008-an jatszok nekem nagyon tetszik es meg vagyok elegedve vele!
27.
27.
terenceHill
én pc pes2008at nyomom csak haverokkal. pc fifa08 gagyi, viszont x360on a fifa08 meg egész jó volt, de ott is még szar a játék menet meg az animáció. a grafika jó x360on. de ha nem lesz nextgen pcre a fifa09, akkor inkább x360amat fogok venni, ha tényleg mindent kijavítanak és nem lesznek benne ugyanolyan meccsek, mert pes2008 alatt még 1x sem sikerült ugyanazt a helyzetet látni. én csak drukkolok hogy minden platformra ugyonolyan részletességgel csinálják meg.
26.
26.
dzsiádzsó
hát ilyen rohamos fejlödés mellett talán a fifa 3032 már egészen jo kis gamma lesz, és kezd hasonlitani egy igazi foci meccsre
25.
25.
yqzae22
hát az hogy next gen grafika az azzal egyenlő hogy az animáció élethűbb tehát attól változik a játékmenet is tehát jó lenne pc re jó grafika... de hát sztem nem lesz next gen pc guru csak azt írja amit korábban igértek nekik aztán sztem nemrég észlelték hogy hát inkább nem csinálják meg pc re mert nem fejlődött annyit a teknika hogy olcsó legyen mindenkinek egy jó pc.
24.
24.
Hunszi
konzolon sztem eddig is nagyon jo s nem csak a grafika...
23.
23.
Hunszi
mikor megjelennek ez elso PC-s gameplay vidik akkor kiderul az meg 2 honap kb...
22.
22.
Xabinho87
Én a Fifa09.de oldaláról szereztem az információt. A Pc Guru a PSM3 magazinból. Most mindenki döntse el ki hazudik.:) Egy magazin vagy a német fifás oldal.
21.
21.
Hunszi
en nem tom de eleg erdekes h a Gamekapocsnak s a PC Gurunak ugyanabban a cikkbe kett egymastol teljesen eltero velemenyuk van ezt irjak a Pc Gurusok:



Az új FIFA grafikája a készítők szerint ismét csak szebb lesz, mint az elődjében, legalábbis az új generációs konzolokon. Miért is mondom ezt? Azért, mert a PC-s grafikához szokott szemeknek ez maga lesz a mennyország, ugyanis idén végre eljön a megváltás, illetve a nextgen látványvilág, amit már 2006-ban meg kellett volna kapnunk. Ráadásul ebben az évben is megkapjuk ugyanazt a magyar kommentárt, mint tavaly és azelőtt.



vagyis szerintuk next gen graff lesz, most akkor mi az igazsag???
20.
20.
yqzae22
tényleg azt írják mindenhol hogy nem lesz next gen 09 es verzió mert a legtöbb embernek nincs hozzá megfelelő gépe, de hát érdekes hogy más játékoknál nem sírnak ennyit csak az easports aki lehető legtöbb pénzt akarja kaszálni mert így focirajongók megveszik a ps2 es grafikájú fifát... kár hogy sok ember ennyire kisigényű hogy megveszi 12e Ft ért ugyanazt amit elöző évben is megvásárolt. sajnos minden a pénzről szól úgyhogy kirabolok egy tanárt hogy vehessek egy xboxot meg gta4 et
19.
19.
seci92
Asszisztens idáig is volt!!!! :s
18.
18.
CB
Deszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr :S:S:S:S PFFFF HA marad sima game nem next akkor bizony bukta
17.
17.
f1_tomi
De az EA már a tavaly is jött hogy ien next gen oan next gen lessz a 08 és semmivel sem jobb mint a 07 ... ha megint megcsinálják ezt a szitut akkor szerintem nagyott esnek a ranglistán !
16.
16.
Naliak
Igen a Backbreaker!

az egész Madden Nation várja, mint a meváltót, elvilag már készül hozzá az NFL skin, ha esetleg berágna a liga és az exkluzivitást elvenné az EA-től.

Amúgy nem tudom mi ütött az EA-be, de ha nekik a konzol a menő hát legyen. Nekem is van konzolom, csak baromira zavar a 17000 forintos ár meg az alappzaj. Ja igen és a tény is hogy próbálnak rászorítani egy gépre amivel nem tudok stratégiát játszani és nem szeretek FPS ezni.
15.
15.
Xabinho87
14: A Backbreaker-re gondolsz.:)

16: Az infókat nem a PSM3 magazinból vettem, hanem a német Fifa 09 oldaláról.



":: The PC Version ::



All rumors point, that the graphics for the FIFA09 PC version remain the same as current engine of FIFA08. The adaption of Next Generation physics- and gameplayengine seems to be stacked against all PC users - they may have to wait another year for the step to the Next Generation and now fall behind into last generation. "
14.
14.
Chase
igazatok van :) csak kicsit mérges lettem mikor elolvastam xD

talán játékmenetben újítanak, meg a kommentáron...
13.
13.
yqzae22
hát igazatok van de sztem fölösleges már ezen mérgelődni meg hát még nem dőlt el semmi elvileg 09 re télleg next gent igértek és utánanéztem a psm3 oldalán és írnak a ps2 es játékról és sztem annak a grafikáját mutatták csak be mert ez egy playstation magazin szóval az egy ps2 grafikát mutathat ami szerint nem next gen mert egy szót sem írnak a pc s verzióról a psm3 oldalán. tehát még lehet reménykedni de sztem ezen mérgelődni nem érdemes
12.
12.
Sogi
ugyanmár... pletykák... egyöl szidni az ea-t ez a szint grat! elsö képek és infok, majd megjelenéskor mehet a szidalmazás ha nem lesz akkor nextgen
11.
11.
pstomi
Tudjátok mi lenne a legjobb?? ha jönne egy olyan játék mint amilyen az az amcsi focis (nem tom a pontos nevét) játék amiben Euforia engine van. Ha az egyik focis játékban lenne Euforia az isten királyság lenne akkor, de sajnos egyik nyomoronc fejelesztő csapatnak sincs anyni esze (EA, Konami) amelyik belerakná. szoval addig maradhatunk ennél a két szar focis játéknál.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...