Premier képek és trailer a Tenchu 4-ből

  • Írta: Daks
  • 2008. június 9.
  • Videó
Link másolása
Egy premier trailer kíséretében megérkeztek az első képek a Tenchu 4-ből. Az Xbox 360-as előző rész után a legújabb epizód már Nintendo Wii exkluzív lesz.
Egy premier trailer kíséretében megérkeztek az első képek a Tenchu 4-ből. Az Xbox 360-as előző rész után a legújabb epizód már Nintendo Wii exkluzív lesz.

A Tenchu 4-et a From Software adja ki, és mivel a K2-t felvásárolta a SEGA, a fejlesztés joga visszakerült a sorozat első két részének készítőjéhez, az Acquire csapathoz. A történet középpontjában ismét Rikimaru és Ayame áll majd, a főellenség pedig ezúttal Gouda Matsunoshin lánya, Kiku hercegnő lesz.

A játékban mindkét karakternek különböző erényei lesznek majd, a fegyverünk ismét egy katana lesz, az izgalmas Wiimote irányítás mellet pedig használhatunk majd dobócsillagot, villantógrárnátot, meg minden egyebet, ami egy jó nindzsa batyujában csak megtalálható. Érdekesség, hogy a Japánban október 23-án megjelenő Tenchu 4 egy vadi új, Wii exkluzív trilógia bevezető darabja lesz, ám hogy hány hónap késéssel fog eljutni Európába, azt egyelőre senki se tudja.

16.
16.
KratoS
A ninja gaidenek valami elképesztő gyagyik.Techno-nejlonnindzsás-baromság.



Ha már ninja-s cucc akkor Tenchu 1-2, a az x360os Tenchuk sajnos nagyon gyengék voltak, de most hogy visszakerült a széria az eredeti fejlesztőkhöz talán a Tenchu is nextgen szintre emlkedik. kár hogy nem lesz boxra és pc-re.
15.
15.
Fight!
Nem szép graf.... :S Hát de sajnos iylen a wii kb PS2
14.
14.
brolin10
A ketes komentelönek üzenem a tenchu igazi ninjás játék a ninja gaiden jó csak semmi köze az igazi ninjákhoz kb annyi mint a narutonak.
13.
13.
brolin10
király nagyon várom már
11.
11.
Rod
9:

Az a tenchu kb. egy ps2 port volt az x360-ra, azért úgy nézett ki.
10.
10.
Pain
5: Milyen igazad is van az 1-2 részt hányszor kijátszottam! Az volt igazán jó játék!

2: A ninja gaiden meg sem közelíti a tenchu szintjét! Az csak értelmetlen szadulás! Nem, mint mikor a Tenchu 2ben úgy vittük a pályákat, hogy megölünk mindenkit és senki nem vehet észre csak azért, hogy megszerezzük a plusz tárgyakat! Na az kihívás volt a javából!
9.
9.
pinksheep
A probléma az hogy még xboxra is nagyon csunya grafikáju tenchu-t csináltak . Akkor Wii-re milyet fognak?!
8.
8.
alister
meg amúgy is más a hangulata minkettőnek: ninja gaiden egy megállás nélküli gyilkolda, ez meg egy igaz ninja feeling játél! A megfelelő korban játszódik megfelelő hangulattal ötvözve, szal nagyon jó ez is!
7.
7.
alister
#2: lehet hogy a ninja gaidenhez képest gagyinak tűnik,de ne felejtsd el hogy ezt nem hardcore konzolra fejlesztik! Amúgy jó mind a 2!
6.
6.
Rod
Ja, ez meglepően jól néz ki ahhoz képest, hogy Wii.
4.
4.
kakimaki13
wow, ez tök jól néz ki!

csak kár hogy nincs Wii-m :(
3.
3.
Scoo
Nekemis bejövős. Remélem az irányítást nem cseszik el.
2.
2.
Dr Kratos
Ú de ratyi ! Ninja Gaiden 2 a király !
1.
1.
metafenomÉN
ILyenből lehetne több Wii-re...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...