Call of Duty: World At War - az első trailer

  • Írta: tjames
  • 2008. június 21.
  • Hír
És végre itt a várva vár első mozgóképeket is tartalmazó debut trailer. A Call of Duty sorozathoz híven akciódús és látványos.
És végre itt a várva várt, első mozgóképeket is tartalmazó debut trailer. A Call of Duty sorozathoz híven akciódús és látványos.


Sokan tartanak egy kicsit, hogy a sorozat visszatér a "gyökereihez", azaz a második világháborúhoz, de szerintem alaptalan minden félelem. Ez a rész hozni fogja elődei szintjét, abban biztos vagyok! Nekem úgy tűnik (és remélem igazam van) hogy ez a video nem renderelt, hanem a játék motorjával készült (nem mondom hogy ingame) válogatás. Így legyen!

UPDATE: Közben megérkezett a "Full lenght" trailer, azaz a teljes hosszúságú bemutató videó, mely jóval hosszabb és tartalmasabb a tjames barátunk által közölt teaser jellegű videótól. Megtekintése szigorúan kötelező!

37.
LonGleY
pinksheep: A magyar helyesírás nem arról szól, hogy számodra mi tetszik jobban. Pont erről szól a helyesírás. De minek magyarázok egy 8 évesnek...
36.
Tomie7
A CoD következő része is nagyon jó lesz és várom!!! :D Csak én már kicsit meguntam ,hogy megint a II. világháborúban kell harcolni. Ez már volt az 1-ben a 2-ben és a 3-ban (mongyuk én PC-n játszok és a 3-mal nem játszottam). A 4 után szintén viszahozták ezt a módot.
35.
pinksheep
Ha a vesszök elé szoközt rakok sokkal szebben , emberibben néz ki te szar rakás . Probálsz itt oltogatni , de eközbe anyit nem tudsz a magyar helyesírásrol mint egy darab tégla . Balfasz . Megint .
34.
LonGleY
pinksheep: Mellesleg te még annyit sem tudsz, hogy a vesszők elé nem rakunk szóközt, úgyhogy igazán felesleges volt ideböfögni.
33.
LonGleY
Tudtam, hogy beleköt valamelyik nyomi. Nyilván egy elírás nem egyenlő a magyar nyelvi szabályaink teljes figyelmen kívül hagyásával...
32.
pinksheep
Videnál? Ez milyen magyarság már ? Te balfasz , ha oltani akarsz akkor legalább valami értelmes szart köpj ide .
31.
LonGleY
"Közben megérkezett a "Full lenght" trailer, azaz a teljes hosszúságú bemutató videó, mely jóval hosszabb és tartalmasabb a tjames barátunk által közölt teaser jellegű videótól."

VideNÁL, te gyökér! Ennyit nem tudsz magyarul?!
30.
Tokodboy
Sokkal jobban néz ki mozgás közben mint képeken.

Most már én is azt mondom, h büntett!!!!!!!:D
29.
SOHER
Attól még hogy ezt a szép történelmi felvilágosítást elmondtad, lehet hogy a 2. hozzászóló még mindig fele annyira se szeret a dzsungelban harcolni a japók ellen mint városban a németek ellen :D. És most hiába voltak városi harcok a Távol-Keleten, ha a fejlesztők a dzsungel fight-ot részesítik előnyben. Amúgy meg egy keleti városnak teljesen más hangulata van mint például egy náciktól nyüzsgő holland vagy francia városnak. Király game lesz :)
28.
Unio
Na én megmondtam,hogy jó lesz ez a game:)2. "talán a mohpaa-nak is ez volt a baja....nem volt rossz, de fele annyira sem élvezetes jungle-ban sárgák ellen küzdeni, mint városban németek ellen...."Ebben nem értek egyet,mert ez a fejlesztőktől függ,hogy ők milyen

sztorit használnak fel az ázsiában történt dolgokból.Mert ott ugyyanúgy voltak városi harcok, mint európában(Tanuljatok! :)). És szintén voltak kemény partraszállások.Szóval nekem itt ne jöjjön senkis se azzal a dumával,hogy az a hadszintér nem volt izgi(Sőt sajnos nagyon is szörnyű volt,mint minden háború :S).Ez csak is a fejlesztők hibája,hogy nem építenek bele olyan csatákat amik mondjuk városokban,falvakban volt. :S:@

Bocsánat,hogyha elragadtattam magamat,de ezt le kellet írnom.:D
27.
meridarider
ez a cod4 engine-nel megy? sztem a grafika rendben van a dzsungelharc az meg nagyonállat lenne ha az is lenne:D

am az a lángszórós cucc se lesz rossz
26.
pinksheep
Nem lesz DS-re se PS2-re és valszin Wii-re se . Csak a két fö konzolra és PC-re
25.
Gula
én bírtam a mohat csak azthiszem abban akadtam el valami repülős kűldetésnél
24.
Hunszi
azert kar sztem hogy ilyen Pacific stilus lesz a mohaba se tetszett annyira en szemely szerint jobban birom mikor pl egy epp ostromlott varos kellos kozepen kell harcolni de ettol fuggetlenul sztem jo lesz ez is :)
23.
Game Fan
PS2 ugyan a Cod4 se jelent meg rá ez akkor miért ! Egyébként Faja nagyon odavág!
21.
brolin10
Ja jó mert a mert a második videoban csak ez a kettő volt.
20.
Metal fiú
PC, PS2, PS3, X360, DS, Wii lesznek
19.
brolin10
Akkor ez most csak pc-re meg x360-ra lesz?
18.
westZsolt
háát az elején mikor szaladnak a patakban,nem nagyon mozgott a viz a bakkancsuk alatt :S
17.
wildláma
háááát a traileren is látszik hogy nem ai IW csinálja, de attól független nagyon jó lesz. Járművek, úszás , djungel, végén kiderül az is hogyha multip-ben játszol akkor a japók basholása kardozás lesz.
16.
Metal fiú
én gépigényre vagyok kiváncsi nagyon
15.
watto
gecc jó:)

ha lehet fára isten lesz :D

rombolható környezetről lehet tudni valamit? lesz e?
13.
mohoyo01
Inkább az Új BIA !!!!!!!!!!!!! jobbnak tűnik trailer alpján
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...