Call of Duty: World At War - az első trailer

  • Írta: tjames
  • 2008. június 21.
  • Hír
Link másolása
És végre itt a várva vár első mozgóképeket is tartalmazó debut trailer. A Call of Duty sorozathoz híven akciódús és látványos.
És végre itt a várva várt, első mozgóképeket is tartalmazó debut trailer. A Call of Duty sorozathoz híven akciódús és látványos.


Sokan tartanak egy kicsit, hogy a sorozat visszatér a "gyökereihez", azaz a második világháborúhoz, de szerintem alaptalan minden félelem. Ez a rész hozni fogja elődei szintjét, abban biztos vagyok! Nekem úgy tűnik (és remélem igazam van) hogy ez a video nem renderelt, hanem a játék motorjával készült (nem mondom hogy ingame) válogatás. Így legyen!

UPDATE: Közben megérkezett a "Full lenght" trailer, azaz a teljes hosszúságú bemutató videó, mely jóval hosszabb és tartalmasabb a tjames barátunk által közölt teaser jellegű videótól. Megtekintése szigorúan kötelező!

37.
37.
LonGleY
pinksheep: A magyar helyesírás nem arról szól, hogy számodra mi tetszik jobban. Pont erről szól a helyesírás. De minek magyarázok egy 8 évesnek...
36.
36.
Tomie7
A CoD következő része is nagyon jó lesz és várom!!! :D Csak én már kicsit meguntam ,hogy megint a II. világháborúban kell harcolni. Ez már volt az 1-ben a 2-ben és a 3-ban (mongyuk én PC-n játszok és a 3-mal nem játszottam). A 4 után szintén viszahozták ezt a módot.
35.
35.
pinksheep
Ha a vesszök elé szoközt rakok sokkal szebben , emberibben néz ki te szar rakás . Probálsz itt oltogatni , de eközbe anyit nem tudsz a magyar helyesírásrol mint egy darab tégla . Balfasz . Megint .
34.
34.
LonGleY
pinksheep: Mellesleg te még annyit sem tudsz, hogy a vesszők elé nem rakunk szóközt, úgyhogy igazán felesleges volt ideböfögni.
33.
33.
LonGleY
Tudtam, hogy beleköt valamelyik nyomi. Nyilván egy elírás nem egyenlő a magyar nyelvi szabályaink teljes figyelmen kívül hagyásával...
32.
32.
pinksheep
Videnál? Ez milyen magyarság már ? Te balfasz , ha oltani akarsz akkor legalább valami értelmes szart köpj ide .
31.
31.
LonGleY
"Közben megérkezett a "Full lenght" trailer, azaz a teljes hosszúságú bemutató videó, mely jóval hosszabb és tartalmasabb a tjames barátunk által közölt teaser jellegű videótól."





VideNÁL, te gyökér! Ennyit nem tudsz magyarul?!
30.
30.
Tokodboy
Sokkal jobban néz ki mozgás közben mint képeken.

Most már én is azt mondom, h büntett!!!!!!!:D
29.
29.
SOHER
Attól még hogy ezt a szép történelmi felvilágosítást elmondtad, lehet hogy a 2. hozzászóló még mindig fele annyira se szeret a dzsungelban harcolni a japók ellen mint városban a németek ellen :D. És most hiába voltak városi harcok a Távol-Keleten, ha a fejlesztők a dzsungel fight-ot részesítik előnyben. Amúgy meg egy keleti városnak teljesen más hangulata van mint például egy náciktól nyüzsgő holland vagy francia városnak. Király game lesz :)
28.
28.
Unio
Na én megmondtam,hogy jó lesz ez a game:)



2. "talán a mohpaa-nak is ez volt a baja....nem volt rossz, de fele annyira sem élvezetes jungle-ban sárgák ellen küzdeni, mint városban németek ellen...."



Ebben nem értek egyet,mert ez a fejlesztőktől függ,hogy ők milyen

sztorit használnak fel az ázsiában történt dolgokból.Mert ott ugyyanúgy voltak városi harcok, mint európában(Tanuljatok! :)). És szintén voltak kemény partraszállások.Szóval nekem itt ne jöjjön senkis se azzal a dumával,hogy az a hadszintér nem volt izgi(Sőt sajnos nagyon is szörnyű volt,mint minden háború :S).Ez csak is a fejlesztők hibája,hogy nem építenek bele olyan csatákat amik mondjuk városokban,falvakban volt. :S:@

Bocsánat,hogyha elragadtattam magamat,de ezt le kellet írnom.:D
27.
27.
meridarider
ez a cod4 engine-nel megy? sztem a grafika rendben van a dzsungelharc az meg nagyonállat lenne ha az is lenne:D

am az a lángszórós cucc se lesz rossz
26.
26.
pinksheep
Nem lesz DS-re se PS2-re és valszin Wii-re se . Csak a két fö konzolra és PC-re
25.
25.
Gula
én bírtam a mohat csak azthiszem abban akadtam el valami repülős kűldetésnél
24.
24.
Hunszi
azert kar sztem hogy ilyen Pacific stilus lesz a mohaba se tetszett annyira en szemely szerint jobban birom mikor pl egy epp ostromlott varos kellos kozepen kell harcolni de ettol fuggetlenul sztem jo lesz ez is :)
23.
23.
Game Fan
PS2 ugyan a Cod4 se jelent meg rá ez akkor miért ! Egyébként Faja nagyon odavág!
21.
21.
brolin10
Ja jó mert a mert a második videoban csak ez a kettő volt.
20.
20.
Metal fiú
PC, PS2, PS3, X360, DS, Wii lesznek
19.
19.
brolin10
Akkor ez most csak pc-re meg x360-ra lesz?
18.
18.
westZsolt
háát az elején mikor szaladnak a patakban,nem nagyon mozgott a viz a bakkancsuk alatt :S
17.
17.
wildláma
háááát a traileren is látszik hogy nem ai IW csinálja, de attól független nagyon jó lesz. Járművek, úszás , djungel, végén kiderül az is hogyha multip-ben játszol akkor a japók basholása kardozás lesz.
16.
16.
Metal fiú
én gépigényre vagyok kiváncsi nagyon
15.
15.
watto
gecc jó:)

ha lehet fára isten lesz :D

rombolható környezetről lehet tudni valamit? lesz e?
13.
13.
mohoyo01
Inkább az Új BIA !!!!!!!!!!!!! jobbnak tűnik trailer alpján
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...