Gears Of War 2 - a színfalak mögött

Új, 8 perces videó jelent meg a Gears Of War 2-ről, amiben beumtatnak a készitők pár új mozdulatot, de legfőképpen néhány új multiplayer pályát.
Új, 8 perces videó jelent meg a Gears Of War 2-ről, amiben beumtatnak a készitők pár új mozdulatot, de legfőképpen néhány új multiplayer pályát.


Az idén november 30-án megjelenő játéknak a feljavított motorján kívül megnövelték a multiplayer-ben résztvehető játékosok számát, így 10 játékos is lehet már a csatában. Új a Capture The Flag mód, ahol a zászló már él és meg is ölhet ha nem vigyáz az ember. Ennek a módnak a lényege hogy meg kell ölni a zászlót és elhúzni egy bizonyos helyre, hogy pontot kapjon a játékos. Új még a Wingnam mód, amiben 2 játékos veszi fel a harcot az összes többi ellen. Fellelhető lesz még a Guardian, mód amiben tulajdonképpen a vezetőt kell megölni. Új fegyverek is helyet kaptak, mint pl. a Scorcher, ami egy lángszóró, Gorgen ami egy Locust fegyver erős ütéssel, egy pajzs amit fedezéknek is lehet használni, és a mérgező gránátvető ami méregfelhőt generál az ellenfél körül. A gránátokat is felturbózták, így már használni lehet a környezettel: szimplán felragasztjuk a falra és felrobbban, mihelyst az ellenfél eloson elötte. Új dolog még, hogy a fedezéket is lehet vinni ahová csak akarja az ember. És utoljára, vannak a kivégző mozdulatok ami a fűrészt, mesterlövészpuskát, és az öklöt igényli az ellenfelek eliminálására.
13.
demon68
elég video lesz már, készítsék csak a játékot
12.
crytek
Elképzelető hogy ezt is kiadják majd fél 1 évvel a xbosos után.
10.
G Logan
hát a grafika szerintem se fejlödöt tulsokat ugyan olyan mint a elsö rész ha jobban meg nézed szögletesek a emberek.
9.
felegyi
Új térképek... Azért reméltük hogy nem a régiek lesznek :)!
8.
dzsiádzsó


battlefield2:Ennek ilyen a szinvilága, nekem bejön, pl: COD4 Csernobili pálya is elég szintelen, mégis a legkirályabb volt.

Ez egy lepusztitott bolygo, háboru közben, vérrel durvasággal, nyilván nem lesznek szép lila virágok mint az Oblivionba, neked az javaslom, abban nem fogsz csalodni : )
7.
Dcrysis02
Igy hirbe?Az admin-ek tudnak.
6.
Aramisz93
Hogy lehet igy beilleszteni egy videót?
5.
battlefield2
nem tom nem kritizálni akarom a játékot de nekem nagyon szintelen a grfikája jo piros vér meg szűrke van azt annyi

job lenne ha szineeb lenne szerintem
4.
Dcrysis02
Csak úgy irtam hogy kinnvolt a hircsináló ablak és amit mondtak azt irtam.Ami nem kellett töröltem és átszuperáltam.Igy született meg ez.Videót utána néztem meg és remélem kijön ez is Pc-re mert akkor multiban tuti leszel ;P
3.
Dcrysis02
Már reggel..asszem 9 fele beküldtem...de éehet fél 10.Nemtom. :)
2.
Rother
Huh nem sokal csináltam meg énis a hírt, de most te job voltál:D

Amugy biztos ütös játék lesz ez....
1.
Dcrysis02
Előre is bocs a helyesírási hibákért,de siettem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...