Újabb Naruto-játékon dolgozik a Ubisoft

  • Írta: fojesz
  • 2008. július 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Naruto: Rise of a Ninja után újabb, kizárólag Xbox 360-ra készülő Naruto-játékon dolgozik a Ubisoft, melynek bejelentése az idei E3-on várható.
A Naruto: Rise of a Ninja után újabb, kizárólag Xbox 360-ra készülő Naruto-játékon dolgozik a Ubisoft, melynek bejelentése az idei E3-on várható.



Bár még nem sokat tudunk az egyelőre Naruto 2: Broken Bond néven emlegetett folytatásról, annyi biztos, hogy idén is bőven jut majd mindenkinek a sárgahajú titánból. A PS3-as Ultimate Ninja Storm mellett az X360-asok is örülhetnek, hiszen tavaly megjelent kedvencük idén második részt kap. Az előzetes hírek viszont nem túl bíztatóak: míg az előző rész a free-roaming akciójátékok közé tartozott, addig a Broken Bond állítólag egy szimpla verekedős játék lesz - amiktől persze a szőr is feláll a hátunkon, annyi van belőlük.
26.
26.
luxx
25 karakter lesz majd benne
25.
25.
luxx
Hivatalos oldala mikor lesz ????
24.
24.
norbee007
De ez se cikk, se fps, se PC játék. :)
23.
23.
vergil
mivel szerintem kevés verekedős játékot adnak ki és több lövöldözőst
22.
22.
vergil
hát ez a cikk egy nagy szar mivel már a faszom kivan a sok fps-es lövöldözős játékokkal amik valószínüleg a gépemen se futnának pedig semmi extra nincs bennük bazze
21.
21.
norbee007
Azért nem csinálják véresre, mert amerikában a gyerekek többsége idióta, és nem tudja megkülönböztetni a mesét a valóságtól, és ha már 1 csepp vért is lát rögtön Hulk-ká változik és mindenkit széttép. Ellenben japánban a gyerekek véres, erőszakos meséken nőnek fel és mégsem kezdenek el iskolákban tömegmészárlásokat rendezni ...

Amúgy meg azért, mert különben nem lehetne ráaggatni a T ("rétid tí for tín") jelzést, ami miatt egy csomó pisis nem veheti meg a játékot.
20.
20.
luxx
A Manga véresebb mint az anime ! De jó lenne bele egy kis vér !
19.
19.
laca009
mikor csinálnak egy igazi japán convertácios játékot? ezzel arra célzok hogy miért nem véres? mint a japán anime ?
18.
18.
norbee007
A Rise of Ninja X360 exclusive volt, ugyanúgy mint ez lesz, vagy PS3-ra a Ninja Storm. ;)
17.
17.
luxx
De az első részt kérdezte ami a rise of ninja és Xbox360ra és pées3ra is megjelent !
16.
16.
PS3!!!!!!
15.
15.
luxx
Xbox 360-ra és PS3-ra van a rise of ninja !
14.
14.
Kretos99999
13.
13.
luxx


dante92 holláttál gameplay videót róla??
11.
11.
norbee007
11: Az volt vele a baj, hogy rengeteg időment el azzal, mire eljutottál A-ból B-be, meg az a rengeteg csapda ... jó, ok nélkülük nem lett volna annyira élvezetes, de így is hamar megunható lett. A legrosszabb részek azok a checkpoint-os részek voltak. Én az Ebisu elöl menekülős résznél hagytam abba, annyira idegesítő volt már ...

Ha mindez nem lesz benne a Broken Bond-ban, hanem olyan Burst Limit-es next gen örömködés lesz, akkor marha nagy durranás lesz! ;)
10.
10.
dante92
A Naruto: Shippuuden 2-be minden ember benne van, mind a Shippuuden-esek, mind a kicsik, tehát pl. Naruto-ból kettő van. + az összes helyszín is. Ez a játék PS2-n van. De télleg elég sok ilyen verekedős van. Láttam erről a X360-as verzióról Gameplay jeleneteket. Legelső szó, ami eszembe jutott: K*rvajó!!!!!

Kiváncsi vagyok erre. Remélem nem szúrják el.
9.
9.
luxx
Azért a questelős rész jö volt benne!
8.
8.
norbee007
Most nem tudom pontosan hány szereplő volt benne, de szerintem 12 (plusz a DLC-k), de max 3 jutsu-juk volt, amiből 1 a gagyi chakra concentration. :s A Rise of Ninja-nál minden jobb volt, ezért örülök, hogy elszakadnak tőle.
7.
7.
luxx
Hát ja és elég kevés jutsuval
6.
6.
wildláma
a rise of ninjaban nem volt rengeteg szereplő. volt benne talán 10, + a letölthető 4-6.
5.
5.
norbee007
Nem is baj, hogy nem szaladgálhatunk a városban. Eleinte marha jó volt, de egy idő után megunta az ember az állandó futkosást. Remélem több szereplő és jutsu is lesz benne ... na meg fejlesztett grafika (egy Burst Limit szintű gfx-ben kiegyeznék). XD



PC-sek: Ne is álmodjatok ilyen játékokról, amig ekkora a kalózkodás! Ha majd meg fogja érni Naruto-t meg DBZ-t fejleszteni számítógépre, akkor úgyis fognak. Addig meg vígasztalódjatok a PS2 emu-val, ami már egész működőképes. ;)
4.
4.
Toodmayne
Én is egyetértek. Nagyon akarnék játszani már egy Naruto játékkal de egy játék miatt meg fogok venni egy ps3-mat vagy Xbox 360-at. Nem mintha annyira lenne erre áldozandó pénzem :)
3.
3.
kancsoka
jaja egyet értek veled minden ilyen dragon ball és Narutojátékot csak PS3-ra meg Xbox 360-ra csinálnak ideje lenne gyet má PC-re is kiadni!!!
2.
2.
CptJackSparrow
Inkább PC-re csinálnának valami Naruto-s játékot a Mugen mellé!



Miért nem lehet PC-re is sok Naruto-s játékot csinálni?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...