Harry Potter és a Félvér Herceg - az első trailer

  • Írta: Ghost
  • 2008. július 6.
  • Videó
Link másolása
Végre megtekinthető a legújabb Harry Potter játék előzetese, amely a hatodik film alapján készül és novemberben válik elérhetővé a létező összes platformra.
Végre megtekinthető a legújabb Harry Potter játék előzetese, amely a hatodik film alapján készül és novemberben válik elérhetővé a létező összes platformra.


Kevés olyan ember van a világon, aki ne hallott volna már J. K. Rowling híres regényéről, amely a Harry Potter nevet viseli. A könyv tette híressé az írónőt és hozta meg számára az elismerést. Miután az első rész hatalmas sikert aratott, Hollywood is szemet vetett rá: elkészült a Harry Potter és a Bölcsek Köve című film, majd sorban követte a többi. Elérkezett az idő, hogy idén novemberben a hatodik rész, pontosabban a Harry Potter és a Félvér Herceg kerüljön mozivászonra, az EA  pedig szokásához híven készíti a videójátékot is. Az előző rész érdekes volt, ám úgy tűnik most még több hangsúlyt fektettek a vizuális megvalósításra, mert eddig még egyik rész sem nézett ki ilyen mesésen. A grafika mellett természetesen fontos az irányítás is, amelynek a megvalósítását még homály fedi. A film premierje novemberben várható, akárcsak a játék megjelenése. Reméljük az Electronic Arts egy kellemes Harry Potter játékkal ajándékozza majd meg a rajongókat.
23.
23.
Neptunusz
na mondjuk a párbaj szakkört nem tom hannan szedték :S
22.
22.
Neptunusz
szerintem az 5. volt a legjobb (bár az első 2 nem volt meg) hát a negyedikben már az elején nem tudtam továbbjutni de a játék hangulata is elég sz@r de ez szerintem biztos jó lesz :))remélem ez is szinkronos lesz mint az előző mer az volt benne a legjobb mondjuk a 7. rész lesz sztem a legjobb könyvben is az a legizgalasabb
21.
21.
aSYx
hát nemtudom, nekem a 4. nem tetszett, azt ps2re vettem meg, de az olyan geciunalmas volt....:SSS huuuu már én éreztem cikinek
20.
20.
Kristof5
???????????????????????????????????????
17.
17.
Kristof5
Novemberben magyarul lesz a játék?? Hasonlít az 5.-részhez:D
16.
16.
endreker
szerintem jó lesz ez főleg ha lesz varázs párbaj óra mint a trailerben.Amúgy én azt szeretném ha egy kicsit több izgalom legyen a hatodik részben. de lehet olyan is hogy mi dönthetjük el milyen óráink legyenek és arra be is kéne menni és ott tanulhatnánk a varázslatokat meg vizsgát is lehetne benne tenni. (bár az már egy kicsit simszes lenne)
15.
15.
sTERNKERN
Az első két rész jó volt; főleg a második, ahol már nem kellett megállni, hogy varázsolhass. Az utána lévők viszont katasztrófálisak. Már ebben sem bízom.
14.
14.
Mobalint
Nekem az 5 nagyon tetszett, remélem, ez sem lesz rosszabb.
13.
13.
westZsolt
ZSíír ,de sztem a graf nem változott, az előző sztem nem volt rossz párszor elakadtam :) (ps3)
12.
12.
SWBF2
11: a könyvben kézzel keverték, ha ez megnyugtat.
11.
11.
kasy
Nem lesz ez rossz. Én szerettem az 5. részét, jól elvoltam vele. Ha egy kicsit javítanak az irányításon és a szabad játékmenet érzetén akkor ezzel sem lesz gond.
10.
10.
balazs912
viszont megint lesz kviddics:D azt nagyon bírtam bennük
8.
8.
zuzo1
az 5-nek az irányitása konzolon is olyan sz*r volt mint pc-n? mert én ezért utáltam meg!! mondjuk én csak az 1 résszel játszottam (jó rég) meg még az 5-öt is kiprobáltam de amit megtapasztaltam az irányitást egyből törlésre került!!!xD
7.
7.
Infected
Remélem ez is lesz olyan mint az 5,az elég jó lett, szépnek is mondható és a játékmenet is tűrhető !
6.
6.
Bins
hmmm sztem rólad is ez mondható el..
5.
5.
zuzo1
de béna! mondjuk mien lenne ez a rakás sz*r!xD
4.
4.
Kocsis92
Tiszta 5. Szerencse is. Kuprosti jó volt sztem az öt, meg talán a hp-kre mondom azt hogy a legnormálisabbfilmjátékok. Egyszer egész jó mindegyik. am balazs912: ha csak ennyit látsz az eanál hogy semmi fejlődés, akk járj utána
2.
2.
balazs912
nem tom. az előző rész játékához képest nincs nagy fejlődés. talán csak a varázslatok efektjeire figyeltek kicsit jobban oda. egyébként is EA fejlesztés úgyhogy nagy újdonságokra nem igen lehet számítani. na mindegy. az eddigieket is végignyomtam. várom ezt is:)
2.
2.
Slik
Ez is szinkronos lesz igaz? Mert az volt a legjobb benne
1.
1.
Gula
szerintem a H.P. sorozathoz képest elég jó
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...