PC-re is érkezik a Final Fantasy XIII

  • Írta: Ghost
  • 2008. július 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A Square Enix munkatársa, Kitasze Josinori elárulta, hogy nem csak a Microsoft konzoljára készül még el a játék a PS3-on kívül, hanem PC-re is.
A Square Enix munkatársa, Kitasze Josinori elárulta, hogy nem csak a Microsoft konzoljára készül még el a játék a PS3-on kívül, hanem PC-re is.


Az E3-on megtartott Microsoft konferencia csúcspontja a Square Enix sikerjátékának, a Final Fantasy sorozat tizenharmadik részének az Xbox 360-as bejelentése volt. Sokan örömtáncot járhattak, mások pedig a sarokba bújva sírhattak, ám a bejelentés megtörtént. Mint az ma kiderült, nem csak a Playstation 3 és Xbox 360 tulajok részesülhetnek a játék nyújtotta szórakozásban, hanem a személyi számítógépek birtokosai is. A fejlesztők szerint tartalmilag semmilyen különbséget nem szeretnének látni a három verzió között, jelenleg a PS3-as változatot próbálják mozgásra bírni és azon töprengenek, hogy hány lemezesre készítsék a Microsoft konzoljára készülő verziót.
58.
58.
jeti93
Van egy nagyon rossz hírem (bocs hogy angolul van):

Just to clear up any confusion, recently a lot of people have mistaken a statement on the development cycle of Final Fantasy XIII as "FFXII for PC".



Square-Enix have stated that Final Fantasy XIII will be developed using Crystal Tools on a PC for Playstation 3, then Xbox 360. This comment was mistaken as "Final Fantasy XIII is being developed for PC."



Square Enix have recently said that they have no such plans to release Final Fantasy XIII for PC after being contacted by VG247.
57.
57.
Pain
Most nézem, hogy legalább azon gondolkoznak, hogy több lemezes legyen a játék boxra. Ez jó hír, mert így senkinek nem kell grafikai romlástól tartania.
56.
56.
Pain
Amugy ennek a hírnek utánanéztem és még egyáltalán nem biztos hogy lesz.(Bár én remélem, mert olyan jó game, hogy mindenki megérdemli, hogy játszon vele). De ez még csak pletyka, ha jobban utánanéztek meg lehet találni, hogy ugye a fejlesztés PC-n folyik így sok marha rögtön azt vonta le hogy lesz PC-re is.Egy biztos, ha lesz akkor brutál vas kell alá! xD

Amugy tényleg remélem, hogy lesz, mert nekem is van ismerősöm akit érdekelne a játék, de abszolút konzolellenes(jó nagy hülye :D)
55.
55.
jeti93
Légyszi hagyjátok abba a veszekedést! (óhajtó mondat, felkiáltójel, a gyengébbek kedvéért :) )

Semmit nem tudunk még a kiadás időpontjáról? Vagy majd a TGS-en lesznek róla új hírek?

Már nagyon várom!

59: szerintem a X és az X-2 is kiemelkedően jó. Na meg a kezdők is nagyon ütősek voltak az idejükben.
54.
54.
Aramisz93
#48: Tudod mi a baj veled? Nem az hogy nem tudsz írni mert azon hogy analfabéta vagy nehéz segíteni. Az hogy leugatsz mást, miközben pont hogy neked nincs igazad.
53.
53.
Aramisz93
#14: Hm igen. És a pcsek újonnan meg tudják venni a játékot 6000ftért, a konzolosok meg majd 12-14 ezer forintért.



Amugy eddig is csak a kiemelkedően jó részeket adták ki más platformra is, úgyhogy reménykedhetünk benne, hogy ez a rész fel nő a VIII-hoz :)
52.
52.
dareal
56: ah, valóban, köszi :)

google-re hagyatkoztam, szerinte van. a linket megnyitva már psx logó virít, ill pc esetében az epsxemut írták :)

thx a korrigálásért ;)
51.
51.
Metal fiú
50.
50.
Trishtan
Darael: a 9, 10 10-2 és a 12. rész sem volt pc-re. Ezek csak ps1 és ps2 emulátorral játszhatóak a gépen...

A 11. rész volt ps2-re, pc-re és kiadták X360-ra is...
49.
49.
dareal
53: oh, japánban mindig jön ki vlmi FF game, telefonokra, minden nyenyenyunyára. mondhatni ott az már világörökség :)
48.
48.
jeti93
42: Igen igazad van, nincs konzolom, viszont nem vagyok konzol kritikus, és egy időben venni is akartam egy PS3-at, de inkább megvettem a PC-met aminek most nagyon örülök. de tegyünk félre minden vitát és inkább örüljünk együtt PS-esek, Xbox-osok és PC-sek azon, hogy nemsokára a világ legjobb RPG sorozatának legújabb részébe belekóstolhatunk.
47.
47.
Pain
Sőt most olvasom a IV és V is megjelent PS1re de csak japánban ha jól értelmezem. De van egy Final Fantasy Anthology ami az V. és VI. részt tartalmazza az kapható volt nálunk is.
46.
46.
dareal
azt nem tudtam, hogy a vi is megjelent, úgy tudtam, hogy az még snes-en volt. (ill a wikin olvastam)

köszi a korrigálsát ;)

(látod sötétkirály, így is lehet ;))
45.
45.
Pain
43: Jól írtad, de van benne egy hiba. Nem az FFVII volt az első ami megjelen PlayStation-re. Nekem van olyan szerencsém, hogy a kezemben tarthatok néheny ereklyét. Ezek közé tartozik az FFVI, FFVII, FFVIII PS1-es verizója. A négyet még anno SNES emulátoron vittem végig:D

Egy kis timeline azoknak akik nem ismerik a játékot:

http://www.hwsw.hu/oldal.php3?cikkid=898&oldal=1
44.
44.
dareal
hehehe, rólam csak annyit, hogy 26 múltam, a judo-ban szerzett érmeimet, okleveleimet stb meg inkább nem sorolnám :) csak annyit, hogy soha az életben nem kaptam ki :)

neked meg tényleg az írással kéne foglalkozni, mert ahogy távolabb gurul a gyógyszered, olyan mértékben romlik az írásod :)

node offnak vége, neked már nem válaszolok :)

egyébként a kozik az milyen vonat? (stb) :D
43.
43.
@darkking@
Jól küldöd te is jól benne vagy :) de szerintem inkább a pisis szó az nem rám vonat kozik :) de egyszer adná az ég hogy úgyadódjon hogy szemtől szembe :) ugatnál azthiszem :) meglátnám melyikőnk kezdené el előbb nyalogatnia másik lábát..de inkább haggyuk ilyen senkkkiel verebekkel nem foglalkozom úgyhogy menjél és inkább játsz a csontoddal!
42.
42.
dareal
lol, ez igen :D jó látni az ilyeneket, bár ilyenkor sajnálom, hogy a pető intézetet bezárták :D egyébként arra lennék kíváncsi, hogy az ilyen nagyszájú pisisek szemtől szemben is így ugatnának? nem hiszem :)

amúgy te el tudtad olvasni amit írtam? ahhoz mit szólsz? :) te leszólod a másikat, hogy miért okoskodik olyan témában, amihez lövése nincs, majd kiderül, hogy Neked nincs lövésed az egészről, de még akkor is fröcsögsz a nyáladban

te vagy az bobby? :D
41.
41.
@darkking@
#43 probálkozni lehet nagyon nem érdekel a véleményed örülök hogy te ennyire okos vagy meg tökéletes egyszerűen fantasztikus na mega helyesírásod maga tökély... de eltudtad olvasni amit rok nem? akkor meg todjuk hogy eszméletlen okos vagy tényleg ááá TANÍTS MESTER!!Attól független phöjjjj :) ennyi avéleményem köszi neked is további szép napot!
40.
40.
dareal
hupsz, most nézem, hogy a x is volt pc-n, szal akkor kemény 1 rész ami pc-n kimaradt :)

a darkking látom a szellemi sötétségedre, mert abban valóban king vagy :)
39.
39.
dareal
de tessék, egy kis ff wiki

http://en.wikipedia.org/wiki/Final_Fantasy
hülyeségek postolása előtt javasolt ezt átnézni, kthxbai
38.
38.
dareal
41 játék helyett írnod kéne megtanulni :)



csak némi infó:

a final fantasy mint olyan, nintendo játék, nindenton voltak az első részek (1-6-ig)

ps-re a final fantasy 7 jelent meg, ill onnan felfelé, de mint írtuk, az ff 7-8-9 volt pc-re is, ami kimaradt az a x és a xii volt, de xi pc-n mint online mmorpg jelent meg. 2 rész kimaradt, huh :D (nem mellesleg, ha akarnék, játszhatnék az 1-6-al is, te nem :P)

és mint kértem, mielőtt embereknek írsz, tanulj meg írni, mert ez tudod illetlenség, illetve egy szép bizonyítvány önmagadról ;)

no további szép napot.
37.
37.
@darkking@
14# inkább maradj csenben mertha nem tuidsz valamit akkor azzal ne okoskodj teljesen igaza van #23-asnak maximum egy két final fantasy jöt ki pcre... amikkel tetudtál jáétszani azok emulátorral lehettek.. 11 is kijöttha jólemlékszem online-os változatban... tehát én nagyon is jól tudtam hogy exkluzivval játszom...ha jobbanösszes zámolod hogyhány rész jött kb ff-ra most hasra ütök de van vayg 18 része már.. abból 1-2 kijött pc-re szóval erről ennyit úgyhogy ha nem tdusz valamit azzal ne okoskodj..Köszi!
36.
36.
Petike x
20: Höhöhőő!!! Temeg Miről Beszélsz?

Nem adnak ki PC exkluzív játékot, mi?



Starcraft 2, Diablo 3, Spore, Empire: Total War, Sims 3, Demigod, Warhammer Online, hogy csak a nagyokat említsem így hirtelen.



Ezen kívül rétegjátékok mint: Multiwinia, Sam and Max epizódok, Space Siege, Battlefield Heroes, McGee's Grimm, Infinity, stb, stb, stb.



Továbbá várhatóan önálló játék minőségével is felérő WoW, Stalker, Civilization, és Crysis kiegészítő
35.
35.
gel000
A Sony nyiltan kimondta hogy tudja milyen sok ember vesz csak a Final Fantasy miadt PS2-3 -at. Annyi emberre kell gondolni ,amitől 10 évig excusive tudott maradni a FF. Hozzátenném a java PC-s gyárilag. Jelenleg annyi ember nyála csorog a FF után, hogy nem tudja kifizetni a Sony xbox360 és pc-s eladádásokból várható minimális bevételt.
34.
34.
Ati898
gel000: Osztom a véleményemet veled!!!!

Csak az az egy kérdés van , hogy mikor jelenik meg?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...