Ilyen lesz a Dead Rising Nintendo Wii-s változata

  • Írta: Daks
  • 2008. július 24.
  • Képek
Link másolása
A Capcom eszement zombigyilkolós játéka anno hatalmas sikert aratott Xbox 360 konzolon - itt az idő hát, hogy Nintendo Wii-re is megjelenjen!
A Capcom eszement zombigyilkolós játéka anno hatalmas sikert aratott Xbox 360 konzolon - itt az idő hát, hogy Nintendo Wii-re is megjelenjen!

Ugrás a galériához

A Dead Rising első ránézésre leginkább George A. Romero Holtak Hajnala című filmjére hasonlít. A játékban valami furcsa oknál fogva egy egész város zombivá változik, fotóriporter főhősünk pedig elhatározza, hogy pár napig megszáll a helyi bevásárlóközpontban, egyrészt, hogy rendes képeket csinálhasson az előhalottakról, másrészt, hogy kinyomozza, mi is történt itt igazából. A bevásárlóközpont összes boltjába bemehetünk majd, és használhatjuk az ottani dolgokat - a gördeszkától kezdve a légkalapácson át egészen a fűnyíróig. A Wii-s változat a Chop Till You Drop alcímet fogja viselni, és valamikor 2009. tavaszán érkezik.
8.
8.
laca009
ja remélem lesz pc-s ver hogy majd zombikat le lehet majd lögdösni a mozgólépcsőn és mint kenny-t be akad és minden hova förcs a vér xD meg bedobni a kirakatba xD
7.
7.
Metal fiú
jéééé lesz pc re ez az
5.
5.
Bali222
Készült PC-re is, csak leállították a fejlesztést egy John Romero per miatt
4.
4.
SWBF2
3: golfütővel fejbe kúrni LOL

Amúgy a címe se semmi :D
3.
3.
laca009
wii-nél a nintendo a játék élményre gyurt nem a grafra de jó lesz de remélem lesz pcére mert golf ütővel akarom fejbe ku**i a zombikat xD



2:egyet értek az undorító grafban
2.
2.
Fight!
Undorító graf... De akinek wii-je van az örülhet...
1.
1.
wolf15
Csak én emlékszek rosszul,vagy tényleg volt róla szó,h jön pc-re?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...