NBA Live 09 - újabb előzetes videó érkezett

  • Írta: drip
  • 2008. július 26.
  • Hír
Link másolása
A kosárlabda hívei nemsokára már pattogtathatnak a konzoljuk előtt, de addig is tekintsétek meg a most érkezett, közel másfél perces trailert.
A kosárlabda hívei nemsokára már pattogtathatnak a konzoljuk előtt, de addig is tekintsétek meg a most érkezett, közel másfél perces trailert.




Az Electronic Arts által fejlesztett, minden évben megjelenő NBA Live sorozat új epizódjához érkezünk hamarosan, de addig csodáljuk meg az új trailert, amely a zeneének köszönhetően nagyon hangulatos lett. Az NBA Live 09 szeptember végén várható Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Wii és PSP platformokra.
7.
7.
Gaben19910117
hát én is maradok a 2k sorozatnál,emléxem a 06 milyen bugos volt...omg na azt be se szereztem... 2k-k yol néznek ki és jobb a játékmenet /grafika 100x
6.
6.
mohoyo01
1etértek az NBa 2k9 simán jobb !!!!!!!!!!! és ezt tapasztalatbol mondom a 2k8 után
5.
5.
freddyaHUNcut
Gyerekek NBA 2k9 abban kell gondolkodni! EA mehet a tepsibe. #2 ne bánkódj a pc miatt az a 2008-ban is szörnyű volt. Azután vettem is egy X360-at. Azon vannak normális gamák. Nekem legalábbis a 2k8 teljes mértékben bejött sokkal realisztikusabb taktikásabb jobb. Anno az NBA live 94 nél éreztem ilyen jól magam super nintendon. Az volt az első kosaras gamám.
4.
4.
peterpal7
Csak érdekességként a 2003-ban vagy csont nélkül bedobod vagy nem. Olyan nincs benne hogy pattog a gyűrűn egy kicsit és begurul.
3.
3.
Aramisz93
Nem is mozog a háló mikor beledobja a labdát :( Legalábbis nem túl élethű
2.
2.
peterpal7
1: És ebbe fektették az energiájukat: Izzadás (mintha olyan közelről néznénk őket), Nike cipőn a varrás (az nagyon fontos), A padló tükröződése (biztos a sok izzadságtól). A fejlődés a közönségben van, de nem sok.

Ne értsetek félre kedvelem az NBA-t de ez katasztrófa.

És nem jön PC-re, újabb rossz pont.
1.
1.
CB
tök ugyan olyan szar a mozgás mint volt. Max a graf jobb egy kicsit...ennyi...EA...:S:S:S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...