GC 2008: PC-re is lesz Bully Scholarship Edition

  • Írta: Daks
  • 2008. augusztus 21.
  • Bejelentés
Link másolása
PC-re is elkészül a Playstation 2-n, Wii-n és Xbox 360-on már hódított Bully, más néven a Canis Canem Edit. Dátum és bejelentés egyelőre nincs.
PC-re is elkészül a Playstation 2-n, Wii-n és Xbox 360-on már hódított Bully, más néven a Canis Canem Edit. Dátum és bejelentés egyelőre nincs.


A számítógépes verzió készültét egyedül egy "Bully, coming soon to PC" plakát hirdeti, mely a Rockstar sátor falát díszíti az idei Games Conventionön. Hősünk, Jimmy Hopkins igazi balhés kamasz, eddig minden iskolájából kirúgatta magát, a tanárok és a nevelők nem bírnak vele, egy valóságos ördögfióka. A történet elején Jimmy édesanyja elhatározza, hogy beíratja őt egy bentlakásos iskolában, így legalább nem lesz láb alatt, míg új életet kezd sokadik férjével. Innen indul meg hatalmas tini GTA-s kalandunk, merthogy igen, a Bully: Scholarship Edition, vagy ahogy a PS2-esek ismerik, a Canis Canem Edit megszólalásig hasonlít a Grand Theft Auto sorozatra, azzal a különbséggel, hogy itt nem egy maffiózó, hanem egy kamaszgyerek bőrébe kell bújunk.

6.
6.
szabi113
Kötelező darab! én x360-on pörgettem ki, totál rockstar érzés minden perce a játéknak :D
4.
4.
ATi0021
Nem hittem volna, hogy valaha is kiadják PC-re. Már alig várom, hogy megjelenjen PC-re is. Remélem a Rockstar folytatja ezt az utat és jön PCre a MIdnight Club 4 is.
3.
3.
felegyi
Erre vártam, csak sztem már rég ki kellett volna adniuk!
2.
2.
watto
pici hiba: "beíratja őt egy bentlakásos iskolában"



az iskolában kicsit sántít :)
1.
1.
laca009
ez nagyon nagy :)))) várom már
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...