Gears-szerű irányítást kap a Resident Evil 5

Link másolása
Jun Takeuchi, a Capcom szócsöve azt nyilatkozta nemrégiben, hogy a Resident Evil 5 az idei TGS-en már egy teljesen új irányítással fog bemutatkozni.
Jun Takeuchi, a Capcom szócsöve azt nyilatkozta nemrégiben, hogy a Resident Evil 5 az idei TGS-en már egy teljesen új irányítással fog bemutatkozni.

"...Ne lepődjetek meg ha a Tokyo Game Show idején már egy másik fajta irányítás lesz... Nem tagadok, és nem erősítek meg semmit, de szeretjük meglepni az embereket." A Microsoft emberei viszont megsúgták, hogy "Gears-szerű" lesz az új irányítás, ami egy óriási változás lenne az eddig megszokott megy-megáll-lő-megy stílusú Resident Evil élménytől.
9.
9.
Dcrysis02
Az ellenfeleken is dolgozhatnának.Mikor lősz rájuk olyan érzés minta egy sz***al teli zsákra lőnél.
8.
8.
Malazia
Nagyon komoly egy game lesz..minden valamirevaló gamernek ott a polcán a helye..az hogy az irányítást is átkalibrálták,külön jó dolog lesz,mert ahogy néztem az in-game videókat rendesen lesz akció,kell majd figyelni rendesen ám hogy le ne szedjék az ember fejét az elvadult

falusi emberek..
7.
7.
air 2
Én örülnék a gow-os irányításnak.Egyszerűbb lenne a célzás,mint a 4ben.

Amikor körbefogtak a zombik jött a pánik,és össze vissza seregtem :D

6.
6.
Drider
Ha már a Microsoft súgdolózik róla, annak már X360 Excluzííve szaga van... Bár, ahogy olvasom a fejlécben a két rivális konzol szerepel (Ez viszont nem jelent semmit, mivel a HAWX-nál is csak a 2 konzol szerepelt, viszont jön PC-re is :D) PC-re nemigen fog jönni, max úgy, ahogy a 4-is jött, 2 évvel a konzolos megjelenés után :( Valahol ez érthető is: konzolra mindent könnyebb eladni.
3.
3.
tommy93
Jo az viszont gondolom pc-s irányitás is gow-os lesz - persze ha pc-re kiadják a RE5-öt.Én viszont szeretném:)
2.
2.
tjames
gow irányítása jó volt, úgyhogy ez jó hír
1.
1.
Metal fiú
akkor nem lesz nehéz jeeeeeee
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...