Age of Conan - biztosan lesz konzolos verzió

Link másolása
A Funcom megerősítette, hogy mindenképpen készül majd X360-as változat az Age of Conan: Hyborian Adventuresből, de egyelőre még várnunk kell rá.
A Funcom megerősítette, hogy mindenképpen készül majd X360-as változat az Age of Conan: Hyborian Adventuresből, de egyelőre még várnunk kell rá.


"Az Xbox 360-as megjelenés továbbra is tervbe van véve, dolgozunk a konzolos verzión. Igaz, megjelenési dátum nincsen, de jelenleg a PC-s verziót próbáljuk frissíteni és hibáit kijavítani" - nyilatkozta Erling Ellingsen, a Funcom egyik fejese. A konzolos MMO fejlesztései 2006 decemberében kezdődtek, ám miután a PC-s verzió májusi megjelenése volt az elsődleges cél, az a változat kis időre félre lett rakva. Az eddigi terv szerint a konzolos verzió körülbelül a számítógépes megjelenés után tizenkét hónappal fog elkészülni. A Funcom jelen pillanatban a legújabb patchüket teszteli, amely PvP-jutalmakat tartalmaz, hogy a legjobb harcosokat ritka és különleges tárgyakkal jutalmazza, amielyeket a specialista NPC-től lehet majd megvásárolni.
4.
4.
Optimus Prime
"jelenleg a PC-s verziót próbáljuk frissíteni és hibáit kijavítani"



Az sajna nehéz lesz, a játék maga egy hiba. Semmi forradalmi újítás nincs benne, amitől más lenne a többi százezer MMO-tól. Max a vér és a lengén öltözött nők. De abból is csak a reklámplakátokon pózoló tetkós csaj. :P

Igaz, én csak a bétát teszteltem, de a kezdeti lelkesedésem sajnos hamar alább hagyott. Mikor újra jöttek az unalmas questek. :(
2.
2.
dareal
hehe, még mindig roskad a bugoktól. konzolosok inkább abban reménykedjenek, hogy ez a trágya nem fertőzi meg a gépüket :)
1.
1.
laca009
... xD jó szar lesz ahogy a spell-eket hasznájátok xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...