Pro Evolution 2009 - megjelenés októberben

  • Írta: Ghost
  • 2008. szeptember 6.
  • Megjelenés
A Konami munkatársai végre felfedték legújabb focis játékuk, a Pro Evolution Soccer 2009 megjelenési dátumát, ami októberben esedékes PC-re és a legtöbb konzolra.
A Konami munkatársai végre felfedték legújabb focis játékuk, a Pro Evolution Soccer 2009 megjelenési dátumát, ami októberben esedékes PC-re és a legtöbb konzolra.


A FIFA igazi ellenfele volt az idők folyamán a Konami kezeiben készülő Pro Evolution Soccer sorozat. Minden évben a két rivális között dől el, hogy melyikük lehet a focis játékok királya. A kiadónak köszönhetően végre megtudhattuk, hogy a PES 2009 október 15-től lesz megvásárolható Európában. Kíváncsian várjuk, hogy az idei évben melyik játék kerül ki győztesen erről a korántsem barátságos mérkőzésről.
8.
terenceHill
én pes párti vagyok, de kíváncsi vagyok a fifára is. A kommentár engem nem érdekel, mert sem az angol sem a magyar nem tettszett. Engem maga a játék élmény érdekel és az élethűhöz hasonlóbb mozgás, mert abban a PES most jobb, de ki tudja, hogy mit csináltak a FIFAban, mert amíg ki nem próblja az ember, addig csak találgatni lehet.
7.
Mythic
Hát bizony, az a kommentár ám nagyon fontos. Az év legjobban várt játéka nálam, foleg online játszani az igazi élvezet, ott meg tényleg magasról tesz rá az ember, hogy mit mondanak és milyen nyelven.
6.
aSYx
istenem metál jobb ha máskor csöndben maradsz
5.
Metal fiú
ezen nem lesz magyar kommentár
4.
N360
A licenc (kamu nevek) és a magyar kommentár hiánya nem mellette szól....
3.
Xabinho87
Azt azért említsük meg, hogy a demó is akkor jön mint a Fifáé. Szeptember 11.-én.
1.
Metal fiú
egyre jobb és jobb játékok lesznek októbere
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...