Mégis elkészülhet a The Force Unleashed PC-re is?

  • Írta: Ghost
  • 2008. szeptember 8.
  • Pletyka
Link másolása
Az Nvidia Nvision 08 nevezetű rendezvényén A The Force Unleashed fizikai motorjáért felelős Pixelux Entertainment elnöke elmondott néhány érdekes dolgot - frissítve!
Az Nvidia Nvision 08 nevezetű rendezvényén A The Force Unleashed fizikai motorjáért felelős Pixelux Entertainment elnöke elmondott néhány érdekes dolgot.


Sokan nagy csalódásként élték meg, amikor a LucasArts bejelentette, hogy nem készül PC-s átirat a Star Wars: The Force Unleashedből, hanem csak konzolokra jelenik meg. A legújabb pletykák szerint úgy tűnik maradt remény a személyi számítógépen játszók számára is, mert a Pixelux Entertainment fejese, Vik Sohal elmondott néhány érdekességet a játékkal kapcsolatban:

"...Múlt héten adtuk ki a játék demóját PS3-ra és Xbox 360-ra. Ezen kívül van PC-s verziónk is."

Ezen az elszóláson kívül elmesélte azt is, hogy nagy előrelépést terveznek a számítógépekben található GPU terén. Úgy tűnik lehet remény egy PC-s átirat elkészítésére, ám azonban ezt hivatalosan még senki sem erősítette meg, ezért csak pletykaként érdemes kezelni a hírt.

Update: Időközben a LucasArts cáfolta a híreket: nem tudják, mire akart a Pixelux célozni a PC-s verzióval, de cégük nem tervez számítógépes portot a Star Wars: The Force Unleashedből - azért reménykedni szabad. (fojesz)
31.
31.
gukkaboy
az egyik forumon olvastam h ha itt jo sokan regizunk akko lehet h lessz swfu pc-re: http://www.petitiononline.com/g5d4iu5f/petition.html

nemtom h igaze de aze egy regisztralast meger!!!!
30.
30.
Naridar
Öhöm, öhöm: Final Fantasy XIII PC. Ne fűzzünk egyelőre túl nagy reményeket a dologhoz: minél inkább beleéljük magunkat, annál nagyobbat koppanhatunk.
27.
27.
watto
25.
25.
watto
K2 szerinted leszarják vagy leszarják a petíciót? :DDDDD
24.
24.
Stack
!!!Force Unleashed-et mindenkinek!!!

!!!Jöjjön csak ki PC-re is!!!
23.
23.
Metal fiú
nem lesz rossz Pc re csak az irányitás lesz majd baj szerintem
22.
22.
szuki
Hamar visszareagáltak rá kár h nem lesz pc-n:'(
20.
20.
elite_hun
Én mindig is szerettem az SW-t hát még most hogy Sith-el vagyunk :'((
16.
16.
shooter1234
Bobby-nak sír a szája, merhogy talán kijön egy újabb játék PC-re.
15.
15.
gaurone
Huu te mgsboy ugy utálom az ilyen p*csszáju k*csögöket akik itt játszák az agyukat hogy még sír a szánk...

Esküszöm neked nem lenne szabad ilyen helyre jönni nem értem hogy mért ne lehetne a PC-seknek is örömük ebben a játékban bár nekem is van konzolom de attól még nem teszem itt magam hogy PC-sek rohadjatok meg h itt követelőztök. Ha nem lenne konzolod idd el te is követelőznél...
14.
14.
elite_hun
Biztos kisebbségi komplexusa van és mindig ő akar lenni a középpontban
13.
13.
dareal
mgsboy, most őszintén. épp te vagy a nagy rinyás, ha vlmi nem jön konzolra. te vagy az első, aki sír, hogy miért nem jön. itt is ki sírt, hogy jön, vagy nem jön. ha jön az jó, ha nem jön, azt is túléljük. bőven.

egyébiránt nem értem, hogy neked miért fáj az, hogy ha más cuccra jön valami. neked az jobb lesz, ha nem jön? vagy attól, ha jön? nem. akkor?
12.
12.
watto
11: ne vedd készpénznek h lesz..
11.
11.
Aramisz93
#4: Bobby nem mindenkit érdekel ez a játék főleg ugy, hogy a demója nem lett alegjobb, ezért ezt a játékot is már a süllyesztőbe dobtam...:(
10.
10.
LiMiT
11: Tökkkkéletesen igazad van!!



Én tudtam hogy lesz PC-re ^^!! SW FOREVER :D
9.
9.
felegyi
Ezzel nem mondtak újat! Ugyanaz van mint anno a GOW-al, az esélye hogy PC-re jön 20% volt... Ennek még annyi se, nos lássatok csodát!
8.
8.
Dcrysis02
7:Ja hogy demó!Áá igy már más!
7.
7.
Ghost
#1: Azzal természetesen tisztában vagyok, hogy PC-n fejlesztik, de azt nem demonak nevezik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...