Hevy Rain - a halál nem vet véget a játéknak

  • Írta: Ghost
  • 2008. szeptember 11.
  • Érdekesség
Link másolása
David Cage, a játék alkotója elmondott néhány érdekességet a főhős esetleges halálával kapcsolatban, ami valójában nem vet véget a játéknak.
David Cage, a játék alkotója elmondott néhány érdekességet a főhős esetleges halálával kapcsolatban, ami valójában nem vet véget a játéknak.


Mint azt tudjuk, a Heavy Rain leginkább a nagysikerű Fahrenheit című játékra fog hasonlítani, ám megannyi újítást is tartalmaz majd. Egyik ilyen a történetmesélés, amelyben olyan érdekesség található, mint a főhős halála, ám a történet folytatása. Cage szaival élve:

"Nem árulhatok el túl sokat a történetről, ám azt elmondhatom, hogy ha a főhős meghal, attól a játék folytatódik tovább."


Érdekes dolognak hangzik, azt meg kell hagyni. Kíváncsian várjuk, hogy vajon miként is folytatódik a történet a főhős örök vadászmezőkre történő távozása után.
13.
13.
jov
Nem nagyon szoktam fanyalogni konzol exkluzív játékok miatt, de azt rohadtul nem bánnám, ha ez tényleg jönne pc-re. Imádtam a Fahrenheitet, és ez lehet, hogy még jobb lesz!

De nem tudom honnan veszik egyesek, hogy jön, mert legutóbb, amikor olvastam róla valamit, akkor arról volt szó, hogy csak ps3-as lesz. Majd meglátjuk...
12.
12.
dentaku
Jó is az ha csak PS3-ra jelenik meg, így van értelme . Ha az összes gém multiplatform támogatást kapna fenének se kellene ennyi konzol a piacra!
11.
11.
Yakuza
A játék kiadója a Sony, és csak PS3-ra fog megjelenni 2009-ben.
10.
10.
FeroxX
9.
9.
Dr Kratos
Tőllem jöhet mindenre csak jöjjön már !

Tudja valaki mikor jön ez a csoda ?
8.
8.
Aramisz93
Írjunk egy peticiót hogy : MINDENT PCRE! PCT MINDEKINEK!



XD



csakhogy szivassuk bobbyt....amugy bobby, vigyázhatnál, mert az iwiwes adatlapodból nem nehéz eljutni anyádig.
7.
7.
Dr Kratos
Ne jöjjön ki semmi másra csak PS3-ra !!!

Ez 1 super stuff lessz az tuti !!!

Mikor jön ?
5.
5.
Aramisz93
JÖJJÖN KI!!! PCRE!!! JÖJJÖN KI!!! PCRE!!!! XD
3.
3.
huszti
1.
1.
mgsboy
és ez csak ps3ra jön ki!!! mivel 30 befejezés van benne, szép a grafikája, te csinálhatod amit akarsz, pl: bemész a bérgyilkos házába, de pont jön a bérgyilkos, eldöntheted h vagy kihivod a rendőrséget, kiugrasz az ablakon, megpróbálod csapdába ejteni stb. szóval nagyon joo játék lesz. mit akarsz azt csinálhatod... juhhééé
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...