Need for Speed: Undercover - befutott az új trailer

  • Írta: ATi0021
  • 2008. szeptember 13.
  • Hír
Link másolása
Megérkezett a Need for Speed: Undercover új videója, amelyben Tri-City egyik volt kopója, jelenleg pedig az egyik bűnöző banda vezetője, G-Mac látható.
Megérkezett a Need for Speed: Undercover új videója, amelyben Tri-City egyik volt kopója, jelenleg pedig az egyik bűnöző banda vezetője, G-Mac látható.



"Visszatérés a gyökerekhez! Ez lehetett a legfőbb koncepciója a Black Box stúdiónak, amikor a Pro Street halovány kritikai és eladási mutatói után a soron következő új Need for Speed epizód a tervezőasztalon hevert. Az Undercoveren minden bizalmunk rajta van, látjuk a tenni akarást és a minőséget - például az átgondolt, érdeklődést megtartó filmszerű jeleneteket..."

Érdekel az új Need for Speed?
Olvasd el Zoenn előzetesét!
16.
16.
Lecsó95
jöjjön már az új need for speed már naon várom!
15.
15.
herlius
Ennek a trailernek marha sok értelme volt. Csak épp a játékról nem derül ki semmi belőle. 2 hónappal a megjelenés előtt azért kicsit többet vártam volna. Ennyit az előző trailer is mutatott.
14.
14.
d15a5t3r
15: Tulajdonképpen arra céloztam, hogy valszínű nem csak a polca éke lesz a játék doboza, hanem játszani is fog vele (hogy Xbox-on, Ps3-on, vagy PC-n az a maga dolga!) 1ébként az utolsó szavaid igazak; "okos ember" Na, peace!



A game pedig klassznak tűnik!
13.
13.
McDuff
vmi normális videot adjanak már ki me már ezekből a pofázásokbol elegem van,még semmi gameplayt nem láttunk(csak 1 mobillal felvett fost...)mindjá itt lesz november,haladni kéne,me ezek alapján én még mindig nem tudom azt mondani h megveszem...
12.
12.
Tomie7
11.
11.
d15a5t3r
11: "Nálam biztos a polcon lesz!"



Meg a gépedben is, gondolom?! XD
10.
10.
Gubi
Hát, ez a trailer még nem volt túl izgis. Viszont a Demot itt is le fogom tölteni (gondolom lesz). Kivi vok már a játékra nagyon. Reméljük tényleg úgy lesz, ahogy azt a készítők állítják és tényleg érdemes várni a megjelenést.
9.
9.
Tomie7
Jó a game ,de kiszeretném már végre próbálni ,hogy milyen a játékélmény. Láttam már egy pár vidót az új NFS-ről és nem vagyok nagyon meglepődve. :S
7.
7.
JOK
Ez csak egy játék, nem az elsődleges szempont a játékoknál hogy realis legyen, képzelj el egy kezdő játékost aki olyan autos game val játszik ami hűen követi a fizika törvényeit...bele se tudna jönni a játékba annyiszor meghalna vezetés közbe.:D
7.
7.
tjames
Ott a pont. Ettől sokkal árkádabb játékok is vannak. Csak a NFS-nek van hangulata! Nekem tetszik hogy visszatértek a MW-os rendőrősdihez. Nálam biztos a polcon lesz!
6.
6.
mgsboy
igen, de azokban meg a gtakban olyan h egyből megállsz... vagy ha nem egyből de akkoris min 40km/hra le kell lassulnod... ha élőben lenne ilyen akkor az az autó már nem megy... de tudom h nem szimulator de akkoris... ez hülyeség... olyan mint a carbonban csak ugye sokkal mesésebb... vagyis a carbon ehhez képest szimulátor
5.
5.
mgsboy
ezt az undercover t nem várom... kérlek titeket olvassátok el, nem hülyeség lesz...

szóval van a gt-n egy videó amikor játszanak vele. jónak néz ki meg minden, de mikor a szembeforgalomban megy, nekimegy egy kisbusznak, miközben 200km/h-val megy... ugye TE nem állsz meg, mész nyugodtan, csak a lökháritónak van baja... és mintha egy kőtömb lennél, belemész és te még mindig mész 100al, 200 helyett, de lepattan rólad a kisbusz... annyira nincs realitása ennek h na...
4.
4.
peterpal7
Rájöttem! Átdolgozták az igazi embereket!
3.
3.
Dcrysis02
A Carbonban a négy főellenfél animált volt...vagy hárman voltak?Nemtom már..
2.
2.
horvist
2: A csávó igazi ember. Mint a Carbonban, itt is igazi színészek játsszák el az átvezető animációkat, vagy épp a trailereket.
1.
1.
peterpal7
Jónak tűnik.



Az elején a csávó animált vagy igazi ember? Animáltnak túl élethű, igazi embernek meg túl animált. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...