Burnout Paradise - hamarosan érkeznek a motorok

  • Írta: Ghost
  • 2008. szeptember 13.
  • Megjelenés
Link másolása
Hamarosan, pontosabban szeptember 18-án, csütörtökön jelenik meg a Burnout Paradise következő kiegészítése, amelyben helyet kapnak a motorok.
Hamarosan, pontosabban szeptember 18-án, csütörtökön jelenik meg a Burnout Paradise következő kiegészítése, amelyben helyet kapnak a motorok.


A Burnout Paradise világát az őrült versenyek és a féktelen száguldás jellemzi. A következő letölthető kiegészítőben helyet kap a dinamikus napszakváltozás, időjárási effektek valamint a motorok. Egyes hírek szerint ingyenes lesz a csomag, de szeptember 18-án kiderül, mi is az igazság.
14.
14.
elite_hun
13.
13.
xboxparadise
Akit bannoltak a Líveról az hogy tud ehez hozzájutni?
12.
12.
Dentis 360
11.
11.
watto
8: itthon már HuF-ban kell fizetni :)
10.
10.
huszti
Flatout ultimate carnaget...



Ez kb mennyi helyet fog foglalni? Mert nekem nincs vinyóm sajna :( remélem elfér a memón :S
9.
9.
elite_hun
Mit töltött le? a paradise-t?
8.
8.
Dentis 360
4:Én egyik havernál játszottam vele,aki már letöltötte és nagyon tetszett!Köszönöm szépen a segítséget,bankkártyám nincs,és ilyen külföldi szállitáshoz nem nagyon értek.Mondjuk az vicces,hogy 3 dolcsiért áthozzák ide míg itthon egy rendelés 1000 HUF,heh...De tényleg nem rendeltem még külföldről,csak dollárban lehet fizetni?
6.
6.
ATi0021
4: Szerintem az egy Flatout 2 + HD. A gépigényről annyit, hogy optimalizálás 0. Szerintem egy forintot se ér. De ha megakarod venni, akkor a game.co.uk n meglehet venni, ha van bankkártyád, mivel szállítanak Mo-ra is.
5.
5.
klemid
4:Énis letölthetném.De nemteszem.
4.
4.
Dentis 360
Januárig egy valahogy lehet kibírni nélküle.A Flatout:Ultimate Carnage-el!De,hogy az mikor jelenik meg PC-re?!Az rejtély...Bezzeg akik warezolnak már nagyban tolhatják,ez nem igasságos :(((( !!!
2.
2.
peterpal7
Talán valamikor novemberbe.
1.
1.
Slik
Mikor jelenik meg PC-re?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...