Bemutatkozik a The Punisher: No Mercy

Link másolása
A Marvel felfedte a legújabb játékát, mégpedig a The Punisher: No Mercy-t, mely egy Playstation 3 exkluzív, online mókára kihegyezett akciójáték lesz.
A Marvel felfedte a legújabb játékát, mégpedig a The Punisher: No Mercy-t, mely egy Playstation 3 exkluzív, online mókára kihegyezett akciójáték lesz.

Ugrás a galériához

A Marvel egy pár napja kirakott egy Punisher artwörköt a hivatalos blogjára, ami amolyan teaserként szolgált a játékhoz. A most bejelentett No Mercy Playstation 3 exkluziv lesz, és kizárólag a PSN-ről lehet majd letölteni. A játékot az Unreal Engine 3.0 fogja mozgatni, a fejlesztéseket pedig a Budapesti Zen Studios végzi. Mivel nincsen a játékhoz kiadó sorolva, ezért valószínűleg ez lesz a Marvel első igazi önállóan kiadott játéka. A Zen Studios menedzsere, Kígyóssy Zsolt kiemelte, hogy ez lesz a Marvel meghatározó konzolos játéka, és bár a multplayer részre összpontosít a csapat de, egyjátékos kampányt is terveznek a játékba.
9.
9.
TONYSAKKA
Végre egy Magyar név,a szakmában-hát ténleg be baszna ha nem lenne rajta Magyar nyelv*hamár ők csinálják*

Biztos hogy lessz pc-re is,szerintem?!

üdv.
8.
8.
Fec
És akkor az lesz benne, hogy sok Punisher rohangálni fog egy folyosón és egymást fogja észnélkül lődözni?! Mert annak mi köze a Megtorlóhoz?!
6.
6.
Metal fiú
ohhh jeeeeee kár hogy Pc re nem lesz
5.
5.
westZsolt
Faszaaaaaa :P Reméljűk MAGYAR nyelvet is kap hamár HUNGARY Brigád csinálja :P JeeJeeeee
2.
2.
Doc.
2# Reméljük jön PC-re is...
1.
1.
felegyi
Na nee! Kell, ha nem jön ki csak PS3-ra, bekel hogy szerezzek egyet...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...