The New Xbox Experience - lesznek témák is!

  • Írta: Daks
  • 2008. szeptember 28.
  • Hardver
Link másolása
Nem kell majd folyton az új Xbox 360 dashboard bejelentésekor megismert szürke hátteres menüt néznünk, ahogy azt várni lehetett, lesznek témák is!
Nem kell majd folyton az új Xbox 360 dashboard bejelentésekor megismert szürke hátteres menüt néznünk, ahogy azt várni lehetett, lesznek témák is!

A Themes 2.0-ra elkeresztelt fícsör segítségével kedvünk szerint cserélgethetjük majd az Xbox 360 új dashboardjának háttereit és menü elemeit. A rendszer a jelenlegihez hasonló lesz, csak letöltjük a nekünk tetsző témát a LIVE-ról, a beállítások menüben aktiváljuk, és már köszönthetjük is képernyőnk teljesen új színvilágát.

Az Xbox 360 új dashboardja idén novemberben startol el, a megjelenés után pedig a gép magától frissíti magát, persze amennyiben a 10/100-as netkábel be van dugva a hátuljába. A frissítéssel együtt rengeteg új szolgáltatás érkezik, érdemes elolvasni az alsó linken található előzetest!

Érdekel milyen lesz az új Xbox Élmény?
Olvasd el előzetesünket!
14.
14.
onikage
Jéé a Laca tud normális is lenni??
11.
11.
Drider
A dashboard amolyan Dirt és XMB menü jellegű, egyébként az alap kinézetet akkor is elszúrták, már az ovis gyerekfigurák miatt is. Egyedül a szürkés XBOX logó gömbfelületnek van stílusa és az alulról világosodó háttérnek.
10.
10.
vante
Viszont, azt remélem tudjátok, hogy nem elég felmásolni. A lemeznek benne kell lennie a meghajtóban is, elindításkor.
9.
9.
tjames
Hehe. A 3. és az utolsó képek háttereként szolgáló GoW2 téma, nekem már egy hete ott díszeleg a dashboardon :)
8.
8.
laca009
na most az egyszer dicsérem a boxot mert ez egy jó ötlet:)
7.
7.
Adamoooo77
Nekem egyre jobban tetszik már várom, főleg eza játékfelmásolósdi tetszik:), és szerintetek a flashelt gépeknél befog zavarni az új dashboard?
6.
6.
Daks
Igen, en is igy tudom, hogy ez csak elokeszites
4.
4.
Krekk
Rave24!

Azért áll most, mert most készitik fel állitólag a rendszert a majdani frissitésre. De a lényeg, hogy novemberben jön, most csak afféle karbantartás/előkészités zajlik.
3.
3.
Krekk
Én még azt is hallottam, hogy állitólag a mostani témákat is be lehet majd háttérként importálni, illetve ha nem tetszik az avatar dolog, akkor lehetőség van a mostani gamerpicture-ös megoldásra is. Mondjuk ezekre azért mérget nem vennék, de én bizom benne, hogy igy lesz és nem kell elfelejteteni az eddig megvásárolt cuccokat...
1.
1.
Rave24
Csak egy kérdés: miért novemberben jön a cucc ha kaptam egy mailt az xbox livetól hogy holnap nem lesz elérhető sem a live sem az xbox.com? A szerkesztőségtől vagy a többi olvasótól kérek vlmi magyarázat félét, amugy a mailt kb kedd környékén kaptam.
1.
1.
vergil
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...