Tiberium - az EA törölte

Link másolása
Nemrég az Electronic Arts úgy döntött, hogy figyelmét arra fordiíja, hogy minőségi játékokkal lássa el publikumát és máris lett egy áldozat: törölték a Tiberium projektet.
Nemrég az Electronic Arts úgy döntött, hogy figyelmét arra fordiíja, hogy minőségi játékokkal lássa el publikumát és máris lett egy áldozat: törölték a Tiberium projektet.


A cég azzal indokolta döntését, hogy a játék egyes aspektusait nehezen vagy sehogyan sem lehetett volna megvalósítani, ezért úgy döntöttek, felfüggesztik a játék munkálatait. Mike Verdu a Tiberiumot fejlesztő stúdió feje egy e-mailben így nyilatkozott:

"Nehéz szívvel kell közölnünk, hogy az összes munkálatot leállítottuk a Tiberium projekten. Már kezdettől fogva nehézségek voltak a játék egyes elemeivel."

Így pár embert elbocsátanak az EA-től: még nem tudni mennyien maradnak munka nélkül, de azt sem árulták el eddig, hogy mennyit költöttek a törölt játékra. Kicsit fura, hogy leállították a projektet, mivel a játék megjelenését már egyszer eltolták 2009 októberére. Egy ideje már arra törekednek az EA-nél, hogy minőségi játékokat adjanak ki a stúdiók és ezért szerette volna az cég felvásárolni a Take-Two-t is, ami a híres Grand Theft Auto sorozat kiadója. Egy rövid interjúban az EA elnöke, John Riccitiello már elárulta, hogy a cég egy lépéssel közelebb van a céljához, mivel a Spore nagy sikernek örvend.
31.
31.
killi
Hát persze! Szó nincs itt fejlesztésről, meg iklyesmi..szaros kis kanyhaló cég az ea!

29# Igazad van, " semmi fejlesztés csak új köntös és kész!"

A crysis is egy kamu volt! Nekem olyan izomgépem van hogy annál már csak a NASA-nak van izmosabb és még az sem viszi maxon a Crysis-t!...

( Néha kifagy meg ilyesmi..)

Ez egy nagy kamu volt, annak érdekében,hogy mindenki vegyen új gépet és most van pofájuk kiadni ezt a Crysis Warehead-et vagy mi a francot..?!

Ami szinte ugyanaz, csak most optimalizálva lett. ennyi...
30.
30.
Naridar
Minőségi játék? Na ne röhögtessenek. Ha a helyükben lennék, önként adnám oda a Harry Potter licenszet a Square Enix-nek (ld. Final Fantasy - EA megpróbálta LOtR Harmadkorral leutánozni - nem tudta). Az EA egyszerűen nem mer nagy újítást bedobni, nem mer élni a licenszeivel úgy, ahogy kellene. Akkor már inkább az Ubisoft (de ezzel még megvárom a Prince of Persia 4-et)
29.
29.
SzocsA
minőlsigé játékok! ja látom ha már kihívás van meghátrálnak!

fifa 05 06 07 08 semmi fejlesztés csak új köntös és kész!

most a most wanted klón látom csak másolni tja a játékokat saját maga kreálni és felépíteni az nem megy!
28.
28.
mizunoami
"a spore nagy sikernek örvend", hát ez remek de a spore totál nem a minőségi játék kategória. Számomra az év csalódása pedig azt hittem az ME lesz az, de ez a halom minigame ráhúzva egy kerettörténettel egyáltalán nem ér fel a Sims-hez/Civ-hez stb-hez amiket imitálni próbál.
26.
26.
NereusLaceee
Hát, nemtudom, az EA mindíg is pénzhajhász cég volt, most ez az új imidsz... kutyából nem lesz Zserbószelet.



Megértem hogy miért fáj a foguk a Take Two-ra..., nekem is fájna.



Az hogy kik milyen játékot adnak ki, jó vitatéma... igazából, a nagy nevek és a forradalmi dolgok javarészt, a jelenlegi platform szinten már eldurrogtak, nem is most, az ezredfordulónál. Nehéz kimagaslót csinálni, és ha az én igény szintemet nézzük: kössön le órákon át, és legyen minimum 30 óra játéködi, ami végig fenttartja az érdeklődésem... elvi képtelenség.

Ha konkrétan az EA-t mostani állapotában nézem: ... NFS + BlackBox Studio, amivel alapjáraton semmi bajom, de a jelenlegi fejlesztési és programozási idők mellett, szerintem az EA éves 1 db NFS igénye, alaposan csorbítja a játék hírnevét. Tény, az 5. részben olyan szintet ütött meg a sorozat, aminek híre hamva nem maradt, és az ilyen befásult vén rókák mint én, nehezen tudnak alkalmazkodni a modern áramlatokhoz.
25.
25.
Aramisz93
#23: Nem mondom jó az Ubisoft, de basszus amennyi szar, nóném játékot ők már fejlesztették és/vagy kiadtak az rengeteg
24.
24.
FeroxX
de a Microsoft játékok is meglepően jók, ja meg persze a Rockstar Games is kurvajó !
23.
23.
FeroxX
Az UbiSoft, a még ea" mentes Westwood, a hajdani Virgin kiadó és talán az ID software is eléggé megközelíti azt a kiadói minőséget amihez képest az ea" SZAR !
22.
22.
scaryman
21: Blizzard ... az összes játéka nagy sikernek örvend a megjelenés óta
21.
21.
Kocsis92
ja és azért az EA anticlubbnak, a fő címeket nézzék már meg mekkora játékok!! Lehet vannak az évről évre kijövők azok nem túljók de hát melyik gárda nem csinált még szar játékot??
20.
20.
westZsolt
kár jó gamma lett volna, a fejlesztők meg jólkeresnek nem kell sajnálnőket nagy a GAME piac majd találnak állást
19.
19.
McDuff
ienkor nem lennék a fejlesztők helyében h xy idő után eccer csak leállítják és oda a kemény munka,ráadásul mehetnek is kimerre lát...de am sztem sem lett vna belőle annyira jo játék,csak oan közép...
18.
18.
Theodor
Egyetértek egy-két emberrel,hogy egy ilyen gamet törölni ... Kár érte pedig már nagyon vártam ... B.sza meg EA
17.
17.
FeroxX
16.
16.
Aramisz93
Amugy 2003 körnéykén volt valami vezetőségi csere a cégnél? Mert régen az EA volt alegjobb cég tény. 2003ig/ban, olyan játékokat adtak ki mint a Generals, a Need For Speed Underground, a Fifa 2003 ami a legjobb fifa volt. Mindegyik játék kíváló volt. És még nem is soroltam fel mindet. Aztán 2003 után, volt egy logó váltás, és mintha kicserélték volna a céget :S
15.
15.
MT Raze
Lol EA és minőség? Na ne etessenek már... az EA azér jó mer felvásárol minden játékkészítőt és rákényszeríti őket hogy x**-t csináljanak...

Időnként mondjuk vannak nagyon jó játékaik is. De az elég ritka.
14.
14.
I
Ne máár. Pedig emlékeztetett ez a játék valamire, ami miatt ki akartam volna próbálni.
13.
13.
Aramisz93
Pedig már biztos egy félkész állapotban leglább volt a játék...Mostantól a cég a minőségibb játékok felé fordítja figyelmét, mint pl. az új nhl rész, amibe uj mezeket rakunk, sőt több játékost is.
12.
12.
Aramisz93
Na pedig, ez a játék jó lehetett volna. Egy más ismert történet, más szemszögből ( félig meddig ismert :) )
11.
11.
Daks
erdekes, pedig az EA-ra az "evente 1 rokabor" modszer a legjellemzobb... kar a tiberiumert, en toltam volna ha megjelenik :(
10.
10.
Menyus911
csak így tovább EA! amit lehet roncsatok el!!! pffff...
9.
9.
felegyi
Azért kár érte! A bevezető trailer sokakat feldobta, kíváncsivá tette!
8.
8.
Kocsis92
attól hogy unalom még siker:D De hát röviden tömören basszák már meg:S Úgy vártam ezt a játékot ahogy azt illik:(:( A rohadt picsába:D
6.
6.
pjoco
Na a Spore sikeres? Sztem meg dögunalom a játék! Nem rossz csak unalmas!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...