Hamarosan jönnek az első Mercenaries 2 DLC-k

  • Írta: fojesz
  • 2008. október 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár úgy tűnik, hogy a jövőben Mercenaries is bekerül az EA bejáratott sorozatai közé, a készülő harmadik rész ellenére a kiadó nem áll le a játék folyamatos támogatásával.
Bár úgy tűnik, hogy a jövőben Mercenaries is bekerül az EA bejáratott sorozatai közé, a készülő harmadik rész ellenére a kiadó nem áll le a játék folyamatos támogatásával.



Már a játék körüli reklámkampány sem két dollárjába került a cégnek, részben ennek is köszönhető, hogy a World in Flames remek eladásokat produkált, ezek után pedig a kiadó és a fejlesztő Pandemic úgy döntöttek, nem állnak le a játék támogatásával. Mindent a rajongókért ugyebár. Október 13-án ingyenes frissítés érkezik Total Payback címmel először az X360-as, egy héttel később pedig a PS3-as verzióhoz, mely lehetővé teszi a játékban a cheatek használatát: feloldhatjuk az összes fegyvert és járművet, eszünkbe juttatva GTA-s élményeket, amikor ész nélkül írtuk be a kódokat a tankokért és persze a poén kedvéért. Nagyobb lélegzetvételű csomag jelenik meg novemberben: bár erről pontos adataink nincsenek, az már biztos, hogy hat új karakterrel bővíti a Mercenaries 2 szereplőgárdáját és lehetővé teszi az egyes fő régiók közötti kooperatív játékot.

8.
8.
laca009
microsoftot nem ugy ismerem...
7.
7.
Optimus Prime
Én csak a demót próbáltam, elég jó móka, de a 15 perces játékidő miatt nem túl élvezetes.
5.
5.
laca009
de örülj hogy pc-set nem dlc-nek hiják mert ako kéne fizetni csak azért mert egy rohadt patchet leszedsz rohadjon meg a ms ..

jah és még egyszer ha vaki meg kérdezi mi az a DLC AKO KINYÍROM DE KI IROM MIT JELENT DOWNLOADABLE LIVE CONENT
4.
4.
Vikitiki
3.
3.
boldi89
szerintem nem vesztetek semmit mert a demó alapján eléggé gáz egy játék!
2.
2.
LiMiT
Ezaz bazz!! PC-vel mivan? Mi nem tartozunk a rajongókhoz? -.-'
1.
1.
Reggaester
Mindent a rajongókért mi? És a PCre nem lesz DLC?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...